Διοικητικές εξελίξεις έρχονται στον Παναιγιαλειο σε μια προσπάθεια να βελτιωθούν τα δεδομένα και η ομάδα ποδοσφαίρου να παλέψει με όσο το δυνατόν καλύτερους όρους την παραμονή της στην κατηγορία.

Ο πληροφορίες του sportfmpatras.gr λένε πως στην διοίκηση της ομάδας θα μπει ο Πέτρος Γαλακτόπουλος Έλληνας πρωταθλητής, ολυμπιονίκης της ελληνορωμαϊκής πάλης.

Ο Γαλακτόπουλος  έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση για να μπει στο ΔΣ και να ανέλαβε πόστο στην ομάδα ωστόσο λέγεται πως η συγκεκριμένη κίνηση δεν θα είναι μη μοναδική για τον Παναιγιάλειο που είναι σε επαφή και με άλλους παράγοντες για να εμπλακούν στην ομάδα.

Ο Πέτρος Γαλακτόπουλος είναι μια μεγάλη μορφή του ελληνικού αθλητισμού,  στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1968 στη πόλη του Μεξικού, στην κατηγορία των 70 κιλών σημείωσε πέντε νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα με αποτέλεσμα να καταταγεί τρίτος, παίρνοντας το χάλκινο μετάλλιο.

Το 1970, στα 74 κιλά ελληνορωμαϊκής πάλης, αναδείχθηκε 3ος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Έντμοντον του Καναδά και 4ος στο ευρωπαϊκό.

Στους Ολυμπιακούς του Μονάχου, συμμετείχε στην κατηγορία των 74 κιλών και έφτασε στον τελικό όπου έχασε από τον Τσεχοσλοβάκο Βίτσεσλαβ Μάχα 5-3 στα σημεία, καταφέρνοντας ωστόσο να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1976, συμμετείχε στην κατηγορία των 74 κιλών, όπου κατετάγη όγδοος.

Από εκεί και πέρα η ομάδα του Γκέκα, έχει στρέψει την προσοχή της στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιγιάλειιο όπου θέλει να πάρει τη νίκη για να μην παραμείνει στα χαμηλά της βαθμολογίας.

Α.Δ.