Μακεδονικός και Κοζάνη ΦΣ βρέθηκαν αντιμέτωποι με φόντο τις θέσεις τις κορυφής με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες μετά από 93' παιχνιδιού.

Οι δύο ομάδες τις Μακεδονίας έχοντας στόχο την κορυφή του 2ου ομίλου και τελικά μοιράστηκαν των βαθμό με το "Χ" 'ήταν ανάλογο της εικόνας του αγώνα.

Ο αγώνας:

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Κοζάνη να έχει την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να δημιουργεί στα πρώτα λεπτά. Ήρθε όμως το 13' εκεί που από ένα βολέ του Γουναρίδη η μπάλα έφτασε στον Γαρύυφαλο, αυτός κράτησε με δύο αντίπαλους στην πλάτη, έσπασε μέσα στην περιοχή εκεί που ο Τσουκάνης έκανε εύκολα το 1-0 εύκολα.

Οι ρόλοι άλλαξαν και η κατοχή πήγε στους γηπεδούχους. Ο αγώνας μετατράπηκε σε παιχνίδι δύναμης και με τις δύο ομάδες να είναι περισσότερο στο κέντρο, μέχρι και το 43' που ήρθε το τελικό "Χ".

Η ομάδα της Κοζάνης κέρδισε ένα φάουλ έξω και αριστερά της περιοχής, ο Ιορδανίδης σέντραρε, ο Μπάρος μετά την καραμπόλα έπιασε το σουτ για το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ανάλογο του πρώτου αλλά χωρίς γκολ. Οι δύο τερματοφύλακες παραείχαν εύκολο έργο με τις φάσεις να είναι μετρημένες στα δάχτυλα με το τελικό 1-1 να είναι αντιπροσωπευτικό του αγώνα.

στα δάχτυλα του Ενδεκάδες:

Μακεδονικός: Γουναρίδης, Χασάνογλου, Μπρατσιάνι, Πολύζος, Σαραγιώτης.Βασιλείου, Ζανακάκης, Καράμπελας, Τοπούζης, Γαρύφαλος, Τσούκανης
Προπονητής: Γιώργος Αμανατίδης

ΦΣ Κοζάνης: Κυριακίδης, Πιριτζάος, Ρογκότης, Κατσουλίδης,Σερσεμής, Μπακάλης,Ψιανός, Ιορδανίδης, Καραργιάννης, Μαυροματίδης, Μπάρος
Προπονητή: Σάκης Παπαβασιλείου