Το γεγονός ότι το δυναμικό της κερκυραϊκής διαιτησίας είναι ολιγομελές, με το πρόβλημα να γιγαντώνεται με την πρόσφατη πολύμηνη τιμωρία του Κώστα Τόμπρου, αλλά και λόγω των πολυάριθμων κωλυμάτων που δηλώθηκαν τις τελευταίες μέρες (Πέτρος Νικόπουλος, Νίκος Κοσκινάς, Γιάννης Σταμάτης, Χρήστος Διαβάτης, Αλέξανδρος Αγιώτατος, Ανδρέας Σερίφης, Αλέκος Δημητράς κ.α., ενώ ο Κώστας Γιούργας ήταν διαθέσιμος μόνο για την Δευτέρα (6/12), οδήγησε την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΚ στο να αναζητήσει λύσεις ανάγκης.


Έτσι, για τους αγώνες αυτού του σαββατοκύριακου στα τοπικά Πρωταθλήματα, είχαμε αρκετές περιπτώσεις όπου οι επόπτες «μεταμορφώθηκαν» σε πρώτους διαιτητές, προκειμένου να «βγει» το πρόγραμμα!


Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, στην Α1' Κατηγορία, στο Όλυμπος - ΑΟ Κάβος ορίστηκε να διαιτητεύσει ο λάινσμαν Θωμάς Βλάσσης και στο Αστέρας Μωραϊτίκων - Αναγέννηση Περιβολίου ο λάινσμαν Βασίλης Δράμπαλος. Στην Α' Κατηγορία, στο Ηρακλής Σφακερών - Αστέρας Σπαρτύλα ορίστηκε να σφυρίξει ο λάινσμαν Γιάννης Μίχος, στο Ορφέας Κανονιού - Κεραυνός Δραγωτινών ορίστηκε ο λάινσμαν Βασίλης Μπέκαρης, στο Μέγας Αλέξανδρος - Ποσειδώνας Βιταλάδων ορίστηκε ο λάινσμαν Θωμάς Βλάσσης, ενώ στο Εθνικός Περουλάδων - Κεραυνός Ποταμού ορίστηκε να διαιτητεύσει ο λάινσμαν Βασίλης Δράμπαλος.


Δηλαδή, στα 6 από τα 14 παιχνίδια, τοποθετήθηκαν βοηθοί για να τα διευθύνουν!


Επιπλέον, η ΕΔ/ΕΠΣΚ υποχρεώθηκε να φέρει τον Γιαννιώτη αξιολογημένο διαιτητή Αλέξανδρο Κατσικογιάννη για να σφυρίξει στο ντέρμπι της Α1' μεταξύ Θιναλιακού - Αστέρα Πετριτή, συν ότι η Επιτροπή Διοργάνωσης Πρωταθλημάτων προέβη στην αλλαγή ημερομηνίας ή ώρας σε τρία ματς (Ηρακλής Αγίων Δέκα - Θύελλα Γαρίτσας, Ομόνοια Γαστουρίου - ΑΕ Φαιάκων, Ηρακλής Σφακερών - Αστέρας Σπαρτύλα ) «για τις ανάγκες της Επιτροπής Διαιτησίας».


• Το αρτοποιείο-ζαχαροπλαστείο «ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ», εύχεται ολόψυχα στους φίλους και πελάτες του Χρόνια Πολλά, όμορφα, μυρωδάτα και γευστικά. Σας περιμένει στις Αργυράδες, στην διασταύρωση Άϊ Γιώργη, με τηλέφωνο το 26620-52662. Το κατάστημα παρασκευάζει αρτοσκευάσματα, ψωμί, γλυκά όλων των ειδών και σιροπιαστά, τούρτες γάμων και βαπτίσεων, καθώς και καφέδες.


•Θερμές ευχές για χαρούμενες γιορτές, με υγεία από το Γραφείο Διοικητικών Υποθέσεων του ΑΝΤΩΝΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ. Αναλαμβάνει ανανεώσεις διπλωμάτων, μεταβιβάσεις και εκδόσεις αδειών αυτοκινήτων μοτοσυκλετών και φορτηγών. Βρίσκεται στην Αθανασίου Πολίτη 4, έναντι της παλιάς στάσης Γκίκα. Τηλέφωνο: 26610-30077.