Στα γραφεία της ΕΠΣ Κέρκυρας παραβρέθηκε προχθές Πέμπτη (2/12) το απόγευμα ο Γιάννης Μέριανος, ζητώντας ακρόαση ενώπιον της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης.


Τρεις εβδομάδες μετά την αποπομπή του από μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΚ και την αντικατάστασή του από τον Γιώργο Αρμενιάκο, αλλά και τρεις εβδομάδες μετά τΗν παύση των καθηκόντων του ως παρατηρητής διαιτησίας, ο 66χρονος βετεράνος ρέφερι απαίτησε να του δοθούν εξηγήσεις για το γεγονός ότι πλέον δεν ορίζεται παρατηρητής.


Το παρόν έδωσαν τα μέλη της τριμελούς Επιτροπής Διαιτησίας (Νίκος Πουλημάς,Νίκος Κούλιας, Γιώργος Αρμενιάκος), καθώς και ο Γενικός Γραμματέας της διοργανώτριας αρχής, Χρήστος Χυτήρης, που τυγχάνει πρώην διαιτητής.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ειπώθηκαν μεν κάποια πράγματα ανάμεσα στους προαναφερόμενους εκπροσώπους της Ένωσης και τον κ. Μέριανο, με τον τελευταίο να ζητά να του δοθεί εγγράφως η αιτιολογία του παραγκωνισμού του, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών.

• Ευχές για Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα από το ανδρικό Κομμωτήριο του ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ, που σας περιμένει για μοντέρνα και κλασσικά κουρέματα. Βρίσκεται στην οδό Μητροπολίτου Μεθοδίου, στον αριθμό 15.
Τηλέφωνο: 26610-40550.


• Ευτυχισμένες γιορτές με αισιοδοξία, χαμόγελο και υγεία από το Αθλητικό Κέντρο «ΒΛΑΣΣΗ» και την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Α.Γ.Σ ΟΡΦΕΑΣ. Διαθέτει γήπεδα 6Χ6, 8Χ8 και 11Χ11, καθώς και Ακαδημία για ηλικίες από 5 έως 16 ετών, αλλά και ανδρική ομάδα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 26610-46792 & 6932871892.