Μια ιδιαίτερη αγωνιστική πτυχή κρύβει το αυριανό παιχνίδι. Δυο από τα πρώτα “βιολιά” του Άρη φέτος μπαίνουν σε μια ιδιαίτερη διαδικασία αλλαγής φρουράς.

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο φωνάζει παρών ενόψει των δύσκολων αγώνων της συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο Αργεντίνος εξέτισε τις τρεις αγωνιστικές της απίστευτης -με βάσει τα όσα έγιναν στον Βόλο- αποβολής του.

Με τον ΠΑΣ το κενό του Μπερτόγλιο δεν καλύφθηκε. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Απόντος του Μπερτόγλιο ο Αρης έχει τρομερό πρόβλημα ανάπτυξης, σωστής κυκλοφορίας και κάθετης πάσας. Κάτι το οποίο… έβγαζε μάτια με τον ΠΑΣ, ενώ πρόκειται για ένα πρόβλημα που υπήρχε και δεν αναδείχθηκε φέτος.

Στα άλλα δυο παιχνίδια, το “τρικ” με τον Εντιαγέ είχε αποτέλεσμα, όμως κατά γενική ομολογία, η επιστροφή του Μπερτόγλιο, αναμένεται να δώσει πλουραλισμό μεσοεπιθετικά και ποιότητα. Ο ίδιος δεν κρύβει ότι μοιάζει με θηρίο στο κλουβί κι ετοιμάζεται για την επιστροφή στη δράση.

Την στιγμή μάλιστα που την Κυριακή θα λείψει ο Εντιαγέ, λόγω τιμωρίας. Είναι από τις σπάνιες φορές σε μια αγωνιστική περίοδο, όπου δεν υπάρχει ξεκάθαρη σκέψη, πως θα γύρει η πλάστιγγα, με την ιδιαίτερη αυτή αλλαγή… φρουράς.

Πάντως ο Άκης Μάντζιος, όταν ρωτήθηκε σχετικά για την επιστροφή του Μπερτόγλιο μετά από τρία παιχνίδια είπε: «Ο Φακούντο είναι κομβικός παίκτης. Τα χαρακτηριστικά του και η θέση που παίζει είναι τέτοια που δεν μπορεί κάποιος να τον αντικαταστήσει στο συγκεκριμένο κομμάτι. Πηγαίνουμε με παίκτες που έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά. Είναι σημαντικό που γυρίζει και έχουμε μία επιπλέον λύση».

Φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο τον Εντιαγέ, την παρουσία του ως αντί Μπερτόγλιο και την απουσία του: «Στάθηκε καλά στα δύο παιχνίδια. Θα είναι εκτός λόγω καρτών, οπότε θεωρώ πως η παρουσία του Μπερτόγλιο θα καλύψει το κενό του».

ΠΗΓΗ: pressaris.gr