Ο Αμαρυνθιακός επικράτησε του Καλοχωρίου/Παντειχίου 2-0, για την ένατη αγωνιστική της πρώτης τοπικής κατηγορίας Εύβοιας.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες απ’ το 21′ (αποβολή Αποστόλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα), με τους γηπεδούχους οκτώ να λεπτά να φτάνουν στο γκολ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Οντιάμπο (το κέρδισε ο Σιαράπης). Εν συνεχεία η ομάδα της Βάθειας συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, με το 1-0 να κρατάει τον ΑΟΚΠ μέσα στο παιχνίδι, ως τις καθυστερήσεις, οπότε και ο Π.Λ. Σκριβάνος με εκτέλεση φάουλ ‘σφράγισε’ το ‘τρίποντο’ της ομάδας του και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τουλούμης/Πριόνας-Καμπούρης Τ.

ΑΠΟΒΟΛΗ: 21′ Αποστόλου.

ΓΚΟΛ: 29′ Οντιάμπο, 90’+ Π.Λ. Σκριβάνος.

ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Θανάσης Μεθενίτης): Σακκής, Π. Τσούτσης, Πετράκης, Νικολακάκης, Ρεπετσάς, Σ. Μυρτέζα, Οντιάμπο, Πέππας, Π.Λ. Σκριβάνος, Α. Μυρτέζα, Σιαράπης. (Π.Δ. Σκριβάνος, Μεταξάς, Δ. Τσούτσης, Κελάι, Καρακίτσος, Θαρρουνιάτης, Ε. Μυρτέζα).

ΚΑΛΟΧΩΡΙ/ΠΑΝΤΕΙΧΙ (Δημήτρης Ακριτίδης-Κώστας Σταματίου): Πρέντσι, Χ. Καραμπάς, Μπασούκος, Πεππές, Βλάχος, Θ. Ντεγιάννης, Χασανλάρι, Αποστόλου, Ρούσσος, Β. Ρουμπής, Σαμαρτζής. (Σιγανός, Χατζηαντωνάκης, Αναγνώστου, Κατσιμήτρος, Σταματίου).