Σε αναβληθέν παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής του Α΄ομίλου της Superleague 2 τα Τρίκαλα έμειναν στην ισοπαλία άνευ τερμάτων με την δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού. Οι Σακαφλιάδες ήταν καλύτεροι από τους Ερυθρόλευκους όσο πέρναγε η ώρα , χάνοντας καλές ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη ενώ οι αντίπαλοι τους ήταν εντελώς ακίνδυνοι επιθετικά.

Το φιλμ του αγώνα :

10΄Καλή ευκαιρία για τα Τρίκαλα όταν το σουτ του Πέλκα μέσα και πλάγια στην περιοχή έπεσε και μπλόκαρε ο Στουρνάρας.

22΄Ευκαιρία για τα Τρίκαλα όταν σε μπάσιμο στην περιοχή και πάσα του Χειρίτραντα κάνει το σουτ ο Ευθυμίου για να μπλοκάρει ο Στουρνάρας.

25΄Ευκαιρία για τα Τρίκαλα όταν το σουτ του Πέλκα από την γωνία της μικρής περιοχής απέκρουσε ο Στουρνάρας.

40΄Ευκαιρία για τα Τρίκαλα όταν σε εκτέλεση φάουλ του Νιάρου κάνει την κεφαλιά ο Πέλκας η οποία περνά άουτ.

55΄Ευκαιρία για τα Τρίκαλα όταν σε εκτέλεση φάουλ του Νιάρου κάνει την κεφαλιά ο Ευθυμίου που περνά άουτ.

82΄Μεγάλη ευκαιρία για τα Τρίκαλα όταν σε κεφαλιά πάσα του Παρέδες κάνει το κοντινό σουτ από ευνοική θέση ο Κουσκούνας για να περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

91΄Πολύ καλή ευκαιρία για τα Τρίκαλα όταν το σουτ του Ρεσκίν από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι άουτ.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Αμπέντε): Σεντουριόν – Σανδραβέλης , Παρέδες , Ριζογιάννης , Νιάρος – Μπαξεβάνος , Ρεσκίν – Χειρίτραντας ( 61΄Ελευθεριάδης ) , Πέλκας ( 61΄Αουντίνο ) , Ευθυμίου ( 85΄Νίζιτς ) – Κουσκουνάς.

Στον πάγκο έμειναν: Αγριμάκης , Μανίσογλου , Ντζιαλόσι , Κεχαγιάς, Ιωαννίδης , Ζησόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. Β΄ (Ιμπαγάσα): Στουρνάρας – Νίκολιτς , Γιουτέ Κίνκουε , Μπαγκαλιάνης , Αποστολόπουλος – Ντόη , Ξενιτίδης – Μαρίνος ( 66΄Κίτσος ) , Κωστή ( 80΄Σαπουντζής ) , Λιάτσος ( 73΄Τσέλιος ) – Βοίλης.

Στον πάγκο έμειναν: Νίκας , Γκαλιάνι , Νικολής , Κατσογιάννης ,, Κουτσίδης.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αουντίνο – Μαρίνος , Μπαγκαλιάνης , Τσέλιος.