Στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 09/12 ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ εμφανίστηκε ιδιαίτερα θυμωμένος από την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δείχνοντας το, με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο, σε όλους.

Αφού τόνισε πως στηρίζει απόλυτα τον Σέρβο τεχνικό, απαίτησε απ' όλους να συνέλθουν και να ανεβάσουν την απόδοσή τους, ενώ τόνισε πως μπορεί να αποχωρήσει όποιος το επιθυμεί ή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Αναλυτικά είπε:

«Είμαι πολύ θυμωμένος και στεναχωρημένος με την εικόνα της ομάδας. Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να σας δίνονται όλα τα μέσα και να υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα. Φτάσαμε μετά απ' όλα αυτά να έχετε μέχρι και το θράσος να τσακώνεστε μεταξύ σας ή να σχολιάζει ο ένας τον άλλον.

Ναι, κάποια παιχνίδια μπορούν να χαθούν, έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Είναι όμως αδιανόητο να έχουμε αυτή τη βαθμολογική θέση. Μας έχουν περάσει τα Γιάννινα και ο ΟΦΗ με το 1/4 του μπάτζετ. Ο Αρης στην ουσία είναι έξι βαθμούς μπροστά μας. Είμαστε έβδομοι. Το καταλαβαίνετε? Έβδομοι και γι' αυτό πρέπει να ντρεπόμαστε.

Έχετε ένα πολύ καλό προπονητή και μια εξίσου καλή τεχνική ομάδα κι όμως βρίσκεστε σε αυτή τη θέση. Σκεφτείτε πως ακόμα και πέρσι με τα τόσα γνωστα προβλήματα είμασταν 5οι. Φέτος ήταν και είναι υποχρέωσή μας να φτάσουμε πολύ ψηλότερα.

Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, παίξτε τουλάχιστον για τον εαυτό σας. Πολλές φορές το πιο σημαντικό κίνητρο είναι αυτό που έχουμε μέσα μας.

Όποιος δεν θέλει ή δεν μπορεί να έρθει στα γραφεία να το πει και να φύγει. Δεν υπάρχει κανένα νόημα να συνεχίζεται αυτή η κατάσταση. Μετά τις γιορτές μπορείτε να αποχωρήσετε, η πόρτα είναι ανοιχτή...».

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ