Σε ακόμη ένα παιχνίδι η Μπάγερν Μονάχου νίκησε την Μπαρτσελόνα και μάλιστα εύκολα. Σε ακόμη ένα ματς των Βαυαρών ο Τόμας Μίλερ βρήκε δίχτυα! Ο Γερμανός στράικερ έφτασε τα 50 στα «αστέρια» και μπήκε σε ένα πολύ κλειστό club. Σε αυτό δεν βρίσκονται πολλοί ακόμη. Οπότε καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλο κατόρθωμα είναι αυτό του έμπειρου επιθετικού.

Μετά το τέλος του αγώνα με τους Καταλανούς ο Μίλερ δεν ρωτήθηκε μόνο για τη δική του ομάδα. Αλλά και για την… απέναντι. Οι Καταλανοί έχουν πάψει να θυμίζουν την εικόνα του πρόσφατου παρελθόντος και όλοι προσπαθούν να καταλάβουν τους λόγους. Όπως φάνηκε ο Τόμας Μίλερ τους έχει ήδη!

«Η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να παίξει για τόσο πολλή ώρα με ένταση και ποιότητα που χρειάζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Και αυτό εμείς το εκμεταλλευτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο», τα λόγια του.

Διάθεσιμη ΕΙΚΟΝΑ (κλικ εδώ)

O Μίλερ έχει μάθει να μιλάει λίγο και να δουλεύει πολύ!

Δεν είναι το πρώτο όνομα της Μπάγερν Μονάχου. Και ας βρίσκεται σε εκείνη μία ζωή. Ο Τόμας Μίλερ έχει μία σπάνια ικανότητα. Όχι μόνο να σκοράρει, αλλά, να βρίσκεται μέσα σε όλες τις σημαντικές φάσεις. Εκ των πραγμάτων οι πιο πολλές εξ αυτών οδηγούν σε γκολ. Ο Γερμανός επιθετικός ξέρει πολύ καλά ότι αυτό που έχει τον κάνει ξεχωριστό.

Ναι μεν δεν είναι ο καλύτερος φορ του κόσμου ή αυτός που μπορεί να μαγέψει με την τεχνική του κατάρτιση. Αλλά με τις δικές του κινήσεις μπορεί να αλλάξει πολύ εύκολα την εικόνα ενός ματς. Κάτι που επιβεβαίωσε και στο εντός έδρας της Μπάγερν Μονάχου με την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.