Το Σάββατο (15/01, 15:00) η Δημητσάνα θα φιλοξενήσει την Δόξα. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει το δικό της ενδιαφέρον. Καθώς οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες. Πιο συγκεκριμένα, οι δύο ομάδες έπειτα από 11 παιχνίδια έχουν 23 βαθμούς. Η ομάδα της Μεγαλόπολης στο πρώτο μισό της σεζόν, σκόραρε 25 φορές ενώ δέχθηκε 12 γκολ. Αντίστοιχα η Δημητσάνα έχει συντελεστή τερμάτων 26-14.

Ο Ηρακλής το Σάββατο (15/01, 15:00) θα υποδεχθεί τις Βρασιές. Η ομάδα του Άγιου Ανδρέα πρωταγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α Αρκαδίας. Βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 26 βαθμούς, μια ανάσα πίσω από τον πρωτοπόρο Πανθυρεατικό που έχει 27 βαθμούς. Οι Βρασιές έχουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος,μ= με 31 τέρματα. Η ομάδα των Βερβαίνων είναι 9η θέση με 10 βαθμούς.

Την Κυριακή (16/01) ο Ορχομενός θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει το δικό του ενδιαφέρον, καθώς οι δύο σύλλογοι βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πιο συγκεκριμένα, ο Απόλλων έχει 9 βαθμούς ενώ στην τελευταία θέση βρίσκεται ο Ορχομενός με 3 βαθμούς.

Στο γήπεδο του Παραλίου θα διεξαχθεί την Κυριακή (16/01, 15:00) η αναμέτρηση Αχιλλέας-Τεγέα. Ο Αχιλλέας, που έχει κινηθεί μεταγραφικά και έχει ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ του, βρίσκεται στην 10η θέση με 10 βαθμούς. Ενώ η Τεγέα έχει 3 βαθμούς παραπάνω και βρίσκεται στην 8η θέση.

Το Κορακοβούνι την Κυριακή (16/01) θα υποδεχθεί το Λεωνίδιο. Η ομάδα του Λεωνιδίου στο πρώτο μισό κατάφερε να διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία. Έχει την δεύτερη καλύτερη άμυνα και επίθεση στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην 3η θέση με 24 βαθμούς. Το Κορακοβούνι από την άλλη πλευρά, βρίσκεται στην 7η θέση με 15 βαθμούς.

Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο πρωτοπόρος Πανθυρεατικός. Η ΑΕΚ Τρίπολης θα λάβει 3 βαθμούς άνευ αγώνα.

ΠΗΓΗ: arcadiasports.gr