Ο Ματέο Γκαρσία μίλησε για την προσπάθεια του Άρη να επιστρέψει στις νίκες, τον τραυματισμό του και τον “γεμάτο” Ιανουάριο.

Αναλυτικά όσα είπε στην Nova:

Για το αν ξεπέρασε τον τραυματισμό του: “Τώρα βρίσκομαι σε μια καλύτερη κατάσταση, βρίσκω την φόρμα μου. Το 2021 τελείωσε με δύο άσχημα παιχνίδια για εμένα, εξαιτίας του τραυματισμού μου. Κοιτάμε όμως μπροστά, περιμένουμε το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και να συνεχίσουμε χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα.”

Για το γεγονός πως θα επιστρέψει σχεδόν μετά από έναν μήνα στη δράση: “Μου λείπει το να αγωνίζομαι. Τις τελευταίες 20 ημέρες κάνω μόνο προπονήσεις, κάτι που δεν είναι αρκετό για εμένα και την ομάδα. Δουλεύω σκληρά έτσι ώστε στο επόμενο παιχνίδι να παίξω κάποια λεπτά, να κερδίσουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας.”

Για τον “γεμάτο” Ιανουάριο του Άρη: “Φυσικά και σκεφτόμαστε τον Ιανουάριο, που είναι ένας δύσκολος μήνας γιατί έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Κύπελλο που στοχεύουμε να πάμε ψηλά. Θέλουμε να δουλέψουμε, να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας και να κυλήσει ο μήνας όσο πιο καλά γίνεται”.

Για το τι πρέπει να έχει ο Άρης, ώστε να κερδίσει τον Απόλλωνα: “Η αλήθεια είναι ότι όλα τα παιχνίδια σε αυτό το πρωτάθλημα είναι δύσκολα, με οποιαδήποτε ομάδα και αν παίζουμε. Ειδικά εκτός έδρας και θα πρέπει να προσέξουμε σήμερα, γιατί ο στόχος μας δεν είναι πάρουμε έναν πόντο, αλλά να φύγουμε από εκεί με τρεις βαθμούς.”

Για τις επιθυμίες του, το 2022: “Σε παγκόσμια κλίμακα, περνάμε κάτι πολύ δύσκολο, οπότε εύχομαι υγεία σε όλους και σε ότι αφορά τον Άρη, θέλω να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία που υπάρχει, να τα πάμε καλά στο πρωτάθλημα και να καταφέρουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο, που είναι ο ένας και μοναδικός μας στόχος.”

Για το αν το 2022, θέλει περισσότερο να σκοράρει ή να δημιουργεί: “Φυσικά και ο στόχος μου είναι να βάζω γκολ, όπως είχε γίνει και την πρώτη χρονιά με τα 11 γκολ. Θέλω να φτάσω ψηλά και να σκοράρω.”