Όλοι έχουν να πουν κάτι καλό για τον Γκάβι και το ταλέντο του. Όλοι όσοι τον έχουν δει έχουν χάσει τη… λαλιά τους. Δεν είναι μόνο οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα που τον αποθεώνουν, όπου σταθούν και όπου βρεθούν. Είναι και άλλοι που υποκλίνονται στο ταλέντο του. Και πως να μην συμβεί αυτό; Από την ώρα και τη στιγμή που ο νεαρός χαφ κάνει απίθανες εμφανίσεις;

Τελευταίο… μαργαριτάρι του; Η απόδοσή του στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Εκεί είχε να αντιμετωπίσει τρεις από τους καλύτερους μέσους του κόσμου. Μία τριάδα που έχει δείξει ότι μπορεί να καταπιεί ακόμη και τον πιο δύσκολο αντίπαλο. Ο Γκάβι τα έβαλε με τους Λούκα Μόντριτς, Κασεμίρο και Τόνι Κρόος και σε πολλές περιπτώσεις όχι απλά τους έκανε τη ζωή αφόρητη, αλλά, τους έδεσε… κόμπο.

Μάλιστα, το «ESPN» δημοσίευσε ένα βίντεο με τον πιτσιρικά της Μπαρτσελόνα να μην… μασάει και να δείχνει την κλάση του σε μία από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές αποστολές που θα μπορούσε να του αναθέσει κάποιος! Έτσι, απέδειξε και πάλι ότι είναι ένα τεράστιο ταλέντο και ότι το μέλλον του ανήκει!

Διάθεσιμη ΕΙΚΟΝΑ (κλικ εδώ)

Ένας Γκάβι δεν φέρνει την Άνοιξη!

Το ταλέντο του Γκάβι είναι μεγάλο. Αλλά εκτός από μεγάλο είναι και σπάνιο. Στην Μπαρτσελόνα προσπαθούν να τον αξιοποιήσουν με κάθε τρόπο. Παρόλα αυτά ο νεαρός μέσος δεν μπορεί -από τώρα τουλάχιστον- να κάνει θαύματα! Οι Καταλανοί έχουν πολλές παθογένειες τόσο στο παιχνίδι τους όσο και σαν σύνολο.

Έτσι, ο Γκάβι δεν έχει τις απαραίτητες βοήθειες, ώστε να γίνει ακόμη καλύτερος ή να λάμψει ακόμη περισσότερο. Για να δούμε αν αυτό πρόκειται να αλλάξει στο άμεσο μέλλον ή όχι.