Σε... σίριαλ έχει εξελιχθεί το θέμα της αποχώρησης το Ρούμπεν Σεμέδο από τον Ολυμπιακό, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός, θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν από του «ερυθρολεύκους».

Και αυτό, διότι όπως αναφέρει με σημερινό του δημοσίευμα, το «Φως των Σπορ», ο Σεμέδο φέρεται να μετράει μέρες στην Ελλάδα και σύντομα θα αποχωρήσει για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Μάλιστα, συνεχίζει πως οι επαφές μεταξύ των Πειραιωτών και της Πόρτο βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουν σημειωθεί οριστικές εξελίξεις.

Στον Ολυμπιακό έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στον παίκτη, ο οποίος δεν την... άρπαξε και πλέον μένει να ξεκαθαρίσει ο τρόπος με τον οποίο θα αποχωρήσει από τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα για τους λάθους λόγους ο Πορτογάλος, καθώς τους τελευταίους μήνες έχει κατηγορηθεί για βιασμό ανήλικης κοπέλας, για ξυλοδαρμό της φίλης του, κατηγορίες που αποσύρθηκαν, ενώ τελευταίο περιστατικό ήταν ο ξυλοδαρμός του έξω από το σπίτι του το βράδυ της Παρασκευής.  

Πιθανότερο σενάρια για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, θα πρέπει να θεωρείται ο εξάμηνος δανεισμός του, στην Πόρτο, ενώ ίσως τοποθετηθεί και μια οψιόν αγοράς, για το καλοκαίρι του 2022.

Δείτε τις φωτογραφίες ΕΔΩ