Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στη Σουηδία ή να πάει σε άλλη ομάδα που τον θέλει, εξετάζει σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο εξτρέμ της ΑΕΚ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Όπως αναφέρουν σουηδικά ΜΜΕ, ο ποδοσφαιριστής δεν έχει βρει θέση στην Ένωση και «αναζητεί με τον μάνατζερ του ομάδα στη Σουηδία για να συνεχίσει την καριέρα του ή να πάει σε ομάδα που τις τελευταίες έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του».

Το βέβαιο είναι πως ο 27χρονος άσος δεν έχει ικανοποιήσει με την απόδοσή του τους ανθρώπους της ΑΕΚ και πιθανώς η Ένωση να μην λέγε «όχι» σε μία πρόταση που θα την ικανοποιούσε οικονομικά.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA , εσχάτως εμφανίστηκε ξένο κλαμπ που…ιχνηλάτησε τις προθέσεις του Τάνκοβιτς, καθώς κι όλα τα δεδομένα της μεταγραφής του από την ΑΕΚ με το μοντέλο του δανεισμού και οψιόν αγοράς.

Παρεμπιπτόντως καμία σχέση με την Άαλμποργκ απ΄τη Δανία που το περασμένο καλοκαίρι εξέτασε σοβαρά την προοπτική απόκτησής του Τάνκοβιτς.

Στην προκειμένη περίπτωση η κουβέντα εξελίσσεται θετικά με την πλευρά του παίκτη, ωστόσο ο πρώτος και τελευταίος λόγος ανήκει στην ΑΕΚ που μάλλον δείχνει πιο «ζεστή» για την απευθείας πώληση του ποδοσφαιριστή κι όχι τον δανεισμό με την προσθήκη οψιόν αγοράς.

Πηγή: SDNA