Ο ΠΑΣ Γιάννινα επιμένει στη γερμανική αγορά, λόγω φυσικά και της παρουσίας του Ηρακλή Μεταξά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ηπειρώτες είναι κοντά στην απόκτηση του Γερμανού (με πολωνική καταγωγή) Λουίς Ποζνάνσκι. Ο νεαρός παίκτης γεννήθηκε στις 24/5/01, έχει ύψος 1,84 και παίζει αριστερό μπακ, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό στόπερ. 

Ο Ποζνάνσκι αγωνιζόταν στη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ Βρέμης, πόλη στην οποία γεννήθηκε. Δεν κατάφερε, όμως, να αγωνιστεί στην πρώτη ομάδα. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν και θα έρθει ως ελεύθερος κι ενδεχομένως ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης. Ο Ποζνάνσκι ξεκίνησε την καριέρα του στην Βέρντερ, αλλά τον  Γενάρη του 2018 μετακινήθηκ στη Μπάγερν. Έπαιξε με την Κ17 και Κ19 των Βαυαρών και το καλοκαίρι του 2019 γύρισε στη Βρέμη.  

Με τη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ έχει συνολικά 13 ματς. Με την Κ17 είχε 34 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και δύο ασίστ. Με την Μπάγερν είχε 12 αγώνες και τρεις ασίστ με την Κ17 και δέκα ματς με ένα γκολ με την Κ19. Έχει αγωνιστεί επίσης στα μικρά τμήματα της Εθνικής Γερμανίας κι έφτασε έως την Κ18.

Με την απόκτησή του ενδεχομένως, ανοίγει και ο δρόμος για την παραχώρηση του Πίρσμαν, εφόσον ο Άρης ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Βέλγος, βέβαια, ούτως ή άλλως, μένει ελεύθερος το καλοκαίρι κι ακόμα κι αν δεν μετακινηθεί στον Άρη, δύσκολα θ' ανανεώσει, οπότε ο Ποζνάνσκι είναι μία λύση και για το μέλλον.