Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επέστρεψε στο Βελιγράδι μετά τη μεγάλη περιπέτεια 11 ημερών στην Αυστραλία και οι συμπατριώτες του, του επιφύλαξαν αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο.

Ο Νο1 τενίστας στον κόσμο απελάθηκε από την Αυστραλία και έμεινε εκτός ΑΟ 2022, μετά από λάθος που έκανε στη δήλωση της βίζας του για να εισέλθει στη χώρα, με τους Σέρβους να μαζεύονται στο αεροδρόμιο, τη Δευτέρα, για να τον καλωσορίσουν στη χώρα.

Αν και αρχικά υπήρχε η αίσθηση ότι ο Νόλε θα ταξιδέψει στη Μαρβέγια για να αποφορτιστεί μερικές ημέρες, περνώντας χρόνο με την οικογένειά του, τελικά αποφάσισε να επισκεφθεί άμεσα τη γενέτειρά του.

Δεν ήταν λίγοι οι Σέρβοι που τον περίμεναν πως και πως, με σημαίες και πανό στα χέρια, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του.

Ο Τζόκοβιτς φωτογραφήθηκε με μερικούς εκ των fans του, χαιρέτησε από μακριά τον κόσμο και πήρε τον δρόμο για το σπίτι του.

Μέχρι το τέλος του Αυστραλιανού Όπεν, δεν αναμένεται επίσημη τοποθέτηση του Τζόκοβιτς ή της νομικής του ομάδας, για τις καταστάσεις που βίωσε τις προηγούμενες ημέρες στην Αυστραλία.

Αυτήν άλλωστε, είναι η συμφωνία του 34χρονου Σέρβου με τους διοργανωτές του πρώτου Major της σεζόν. Αμέσως μετά το τέλος του τουρνουά στη Μελβούρνη, ο Τζόκοβιτς θα αποκαλύψει στοιχεία από την επεισοδιακή παραμονή του στη χώρα.

Άξιο αναφοράς, το γεγονός ότι η Σερβική Κυβέρνηση, φώτισε το υψηλότερο κτίριο του Βελιγραδίου με τα χρώματα της σημαίας της χώρας, γράφοντας: “Νόλε, είσαι το καμάρι της Σερβίας”.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξη του Νόλε στο Βελιγράδι: