Μπορεί τα πράγματα να μην εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν στον Ηρακλή Λάρισας στο παιχνίδι με τον ΑΟ Υπάτου, όμως δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο αφού ακολουθεί άλλη μία πρόκληση για τους Λαρισαίους.

Συγκεκριμένα ο Ηρακλής θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης στο ματς της Τετάρτης (19/1, 15:00) με τον Αμβρυσσέα Διστόμου εκτός έδρας.

Το ματς χρειάζεται προσοχή για να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης και όλοι στο «στρατόπεδο» της ομάδας είναι αισιόδοξοι για το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Χρήστου Χατζηλιάδη και του Θάνου Τριανταφυλλόπουλου ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους στη Λάρισα και στη συνέχεια η αποστολή μεταφέρθηκε στη Λιβαδειά, όπου και θα διανυκτερεύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

Από αγωνιστικής πλευράς ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν εκτός του Κούλπα που πέρασε ως αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού στο παιχνίδι με τον ΑΟ Υπάτου.

Η αποστολή: Αλεξίου, Χάμος, Γκαλίτσιος, Καμπέρης, Γκίκα, Παπαγεωργίου, Κακαβίτσης, Αγρόδημος, Τάρτας, Ναρίνογλου, Κουτσούκης, Δοδοντσάκης, Χασομέρης, Μπάμης, Βαγενάς, Μπαλαμώτης, Παπαδόπουλος, Μπρακαμόντε, Σταμάτης, Γαργάλας, Παπαγιάννης, Ντάτσι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Χουλιάρας (Εύβοιας) με βοηθούς τους κ.κ. Τσιπούρα και Χλεμπογιάννης (Φωκίδας).