Δεν έχει και πολύ καιρό που επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες. Σίγουρα δεν είναι στην ίδια κατάσταση που ήταν όταν άφησε τη Σεβίλλη το 2008 για χάρη των Καταλανών.

Τα χρόνια πέρασαν. Ακόμη και για εκείνον. Όμως, οι «μπλαουγκράνα» θεωρούν ότι με εκείνον στην ομάδα δεν γίνονται μόνο καλύτεροι στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά και στο ψυχολογικό. Μιας και οι πιο νέοι θα μάθουν από εκείνον πολύτιμα μαθήματα.

Ο έμπειρος μπακ παραχώρησε συνέντευξη στο «CAT Radio», όπου μίλησε για το παρόν, το μέλλον, αλλά και το παρελθόν των Καταλανών.

«Όταν άφησα την Μπαρτσελόνα για τη Γιουβέντους πίστευα ότι με αυτή την κίνηση θα καταλάβαιναν την αξία μου. Θα καταλάβαιναν τι έχαναν. Είχα την εντύπωση ότι η Μπαρτσελόνα εκείνη την εποχή με έδιωχνε με τη συμπεριφορά της.

Πονάει η καρδιά μου όταν βλέπω που έχει φτάσει πλέον η Μπαρτσελόνα. Είναι κατάντια. Ωστόσο, δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε. Πρέπει να τα δώσουμε όλα, ώστε να φέρουμε την ομάδα εκεί που πραγματικά ανήκει.

Θα χρειαστούμε καιρό. Ίσως ένα χρόνο ή και δύο. Αλλά πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται, ώστε να φέρουμε την Μπαρτσελόνα εκεί που πραγματικά της αξίζει. Άλλωστε μιλάμε για την ομάδα που άλλαξε το ποδόσφαιρο», τα λόγια του.

αθλητικα νεα

Ο Άλβες θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα!

Μετά την Μπαρτσελόνα ο Ντάνι Άλβες πέρασε από πολλές και διαφορετικές ομάδες. Η κάθε μία από αυτές του πρόσφερε κάτι άλλο. Όμως, ο ίδιος ήξερε ότι κάποια στιγμή θα γυρνούσε στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε όσο λίγοι.

Στους Καταλανούς ο έμπειρος μπακ βρίσκει αυτό που του λείπει. Την ελευθερία να δείξει ποιος πραγματικά είναι. Τόσο στο αγωνιστικό, όσο και στο προσωπικό κομμάτι. Ο Άλβες δεν γύρισε στην Μπαρτσελόνα για τα τελευταία του ένσημα. Αλλά για να δώσει μέχρι και την ψυχή του για να δει την ομάδα της καρδιάς του να γιγαντώνεται και πάλι.

Τότε και μόνο τότε θα κρεμάσει εκεί τα παπούτσια του!