Ο Κώστας Γιαννούλης τραυματίστηκε το προηγούμενο Σάββατο όταν και δέχτηκε ένα χτύπημα στα πλευρά με αποτέλεσμα να ακολουθεί θεραπεία τις προηγούμενες ημέρες.

Σήμερα υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσει το μέγεθος του τραυματισμού και οι οποίες έδειξαν κάταγμα, κάτι που σημαίνει πως αναμένεται να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης σε περίπου 2-3 εβδομάδες.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

“Παιχνίδι κατοχής, ταχύτητες, τελειώματα φάσεων και ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε η σημερινή (20/1) προπόνηση της ομάδας μας, με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου (22/1) με τον Παναιτωλικό.

Σε μέρος του προγράμματος συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα ο Abdul Weiss. O Κώστας Γιαννούλης συνέχισε θεραπεία, καθώς υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις από τις οποίες προέκυψε ότι έχει υποστεί κάταγμα 9ης πλευράς στο ημιθωράκιο. Θεραπεία έκανε και ο Νίκος Κοροβέσης.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (21/1), στις 10:30, μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί η αποστολή”.