Ο Στίβεν Τζέραρντ κάνει εξαιρετική δουλειά με την Άστον Βίλα και η επιστροφή του στην Premier League έχει στεφθεί με επιτυχία μέχρι στιγμής. Είναι δεδομένα πως ο Άγγλος κόουτς θα μπορέσει να προσελκύσει μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, λόγω των γνωριμιών του…

Ένας από αυτούς μπορεί να είναι και ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Τζέραρντ στην Λίβερπουλ. Οι δύο άνδρες έχουν εξαιρετική σχέση. Αυτό το επιβεβαίωσε και ο Ντιρκ Κάιτ, ο οποίος πιστεύει πως ο Σουάρες θα ήθελε όσο τίποτε άλλο να συνεργαστεί εκ νέου με τον κόουτς της Άστον Βίλα!

αθλητικα νεα

«Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Αγγλία, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος για αυτό. Το εύχομαι όμως! Η αλήθεια είναι πως όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, τότε είχε την ευκαιρία για να γυρίσει στην Premier League, αλλά αποφάσισε να μείνει στην Ισπανία. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε, αλλά ίσως να νιώθει πιο βολικά στην Ισπανία, λόγω της γλώσσας που μιλάνε», είπε ο πρώην άσος της Λίβερπουλ.

«Αυτό που ξέρω εγώ είναι πως ο Σουάρες αγαπάει τον Τζέραρντ και θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του. Πιστεύω πως κάποια στιγμή θα συνεργαστούν εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντιρκ Κάιτ.