Καθησυχαστικός ήταν μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ, Κωνσταντίνος Νίκας, αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με το ΟΑΚΑ.

Όπως είπε στον Γιάννη Καραλή, «το θέμα λύθηκε, τροποποιήθηκε η σύμβαση και υπεγράφη το ασφαλιστήριο».

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στα events που θα λάβουν χώρα πριν τον τελικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, τα οποία θα είναι τα εξής:

«Μετά από δύο χρόνια μπαίνουμε σε δυνατούς ρυθμούς, τελικός με σχεδόν 50.000 κόσμο ανήμερα Κωνσταντίνου και Ελένης, ευχόμαστε να είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου. Ασχοληθήκαμε από νωρίς με την οργάνωση του τελικού, τις γραμμές τις είχαμε από τον Ιανουάριο, ξέραμε ότι η πανδημία τελειώνει και ότι θα ξαναμπούμε σε κανονικός ρυθμούς.

Στις 17:00 θα παίξει μουσική Dj, οι θύρες θα είναι ανοιχτές από τις 16:00. Θα ακολουθήσει η Ζόζεφιν και θα τραγουδήσει για μία ώρα. Η μουσική απαλύνει τα πνεύματα, δεν θα ακούγονται βρισιές αλλά μουσική, αυτός ήταν ο στόχος μας.

Στο γήπεδο θα βρεθεί και η Εθνική τυφλών, θέλαμε να παίξει μπάλα αλλά δεν υπήρχε η δυνατότητα. Θα κάνουν μία γραμμή για να περάσουν οι παίκτες ανάμεσά τους. Οι παίκτες των δύο ομάδων θα κρατούν προσφυγόπουλα, πολλά από την Ουκρανία.

Από την στιγμή που η ΕΠΟ παίρνει δύο εκατομμύρια ευρώ από την Cosmote, πρέπει να προσφέρει θέαμα. Δομάζος και Σαράφης θα φέρουν το Κύπελλο για να δώσουν ένα ενωτικό μήνυμα. Ετοιμάζουμε και μία έκπληξη σχετικά με το ποιος θα φέρει την μπάλα».