Εδώ και εβδομάδες ακούγονται διάφορα. Σχετικά με προτίμηση του Κιλιάν Εμπαπέ, σχετικά με συμφωνίες που έχουν γίνει αλλά τελικά διαψεύδονται, σχετικά με αποφάσεις που έχουν παρθεί. Μία εβδομάδα «κλείνει» στη Ρεάλ, μετά στην Παρί και πάλι απ’ την αρχή.

Το θέμα του Γάλλου σούπερ σταρ θα ξεκαθαριστεί μόνο όταν ο ίδιος αποκαλύψει την απόφασή του. Χωρίς να υπάρχουν αστερίσκοι που τον κάνουν να επηρεάζεται λόγω προσφοράς που κατατέθηκε απ’ την κάθε ομάδα.

Αυτό τουλάχιστον αποκάλυψε η μητέρα του, Φαϊζά Αλ-Αμάρι. Η οποία και λειτουργεί ως εκπρόσωπος του Εμπαπέ. Μέσα στο χάος των φημών, ήρθε να περιπλέξει την κατάσταση, μιλώντας για deal που έχουν επιτευχθεί και με τους Παριζιάνους και με τους Μαδριλένους!

«Έχουμε συμφωνήσει και με τις δύο ομάδα, τόσο με τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και με την Παρί Σεν Ζερμέν», είπε αρχικά η μητέρα του Γάλλου άσου και συνέχισε:

«Πλέον ο Κιλιάν είναι αυτός που θα αποφασίσει. Οι δύο προσφορές απ’ τα κλαμπ είναι σχεδόν ίδιες. Εξαρτάται απ’ τον Κιλιάν τώρα, αυτός θα πάρει την κρίσιμη απόφαση»!