Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έκανε μια αξιέπαινη πράξη στις τελευταίες του μέρες στη Γερμανία. Ο 21χρονος Νορβηγός διεθνής επιθετικός μοίρασε δεκάδες ακριβά ρολόγια, συνολικής αξίας περίπου 500.000 ευρώ, σε συμπαίκτες και προσωπικό της Ντόρτμουντ, ως ένα αποχαιρετιστήριο δώρο, πριν πάει στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» ανέφερε σήμερα, ότι ο Χάαλαντ έδωσε σε κάθε έναν από τους 33 συμπαίκτες του, καθώς και στο προπονητικό επιτελείο, από ένα πολυτελές ρολόι αξίας έως και 15.000 ευρώ το καθένα. Το προσωπικό του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένου του ιατρικού και του προσωπικού υποστήριξης, έλαβε επίσης ρολόγια αξίας έως και 7.000 το καθένα, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Διάθεσιμη ΕΙΚΟΝΑ (κλικ εδώ)

Ο Χάαλαντ συμφώνησε να ενταχθεί στη Μάντσεστερ Σίτι νωρίτερα αυτό το μήνα, σε μία μεταγραφή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα μπορούσε να ξεπεράσει τα 300 εκατομμύρια ευρώ, συμπεριλαμβανομένων της ρήτρας αποδέσμευσης, των ετήσιων αποδοχών, των αμοιβών του μάνατζερ και των μπόνους.

Με την κίνηση αυτή ο Νορβηγός άσος έδειξε πως εκτίμησε όλα όσα εισέπραξε στους Βεστφαλούς. Ήταν εκείνοι που πείστηκαν παραπάνω για το ταλέντο του, τον Γενάρη του 2020 όταν τον έκαναν δικό τους από τη Σάλτσμπουργκ…