Ο Χασάν Μάρτιν πίστευε στην κατάκτηση της EuroLeague, όμως, τελικά ήρθε η “σκληρή”, όπως τη χαρακτήρισε, ήττα από την Εφές.

Παράλληλα, ο 26χρονος σέντερ του Ολυμπιακού δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη από τους 12.000 “φανταστικούς” οπαδούς, ενώ τόνισε ότι θα επικρατήσει το αίσθημα της ικανοποίησης σε περίπτωση που το ελληνικό πρωτάθλημα καταλήξει σε “ερυθρόλευκα” χέρια.

“Ήταν μια σκληρή ήττα, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που παλέψαμε. Ωστόσο το σουτ στο τελευταίο δευτερόλεπτο έκρινε τον αγώνα και προσπαθούμε ακόμα να το διαχειριστούμε. Νιώθω πολύ καλά γι’ αυτό το Final 4 και πίστευα ότι θα φτάναμε μέχρι το τέλος, αλλά, όπως ξέρετε, είναι κι αυτό μέρος του παιχνιδιού”, είπε αρχικά για τον ημιτελικό με την Εφές.

Έπειτα, ο Μάρτιν αναφέρθηκε στη συνέχεια της σεζόν: “Αυτή τη στιγμή το μυαλό μας είναι συγκεντρωμένο στο πρωτάθλημα. Είναι ο επόμενος στόχος της χρονιάς, κι αν τον πετύχουμε θα είμαστε σίγουρα ικανοποιημένοι με αυτή τη σεζόν. Μόνο αυτό σκεφτόμαστε τώρα”.

Τέλος, κλήθηκε να μιλήσει για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ταξίδεψαν στο Βελιγράδι: “Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας που δεν τα καταφέραμε. Οι οπαδοί μας ήταν φανταστικοί. Και οι 12.000. Το εκτιμώ που ήρθαν να μας στηρίξουν. Ήταν μεγάλη βοήθεια για εμάς, αλλά δυστυχώς δεν προκριθήκαμε. Ωστόσο, μπορεί να συμβεί και αυτό”.

Δείτε τις δηλώσεις του Μάρτιν: