Μία μέρα πριν από τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ (21/5, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD, LIVE SPORT24) η διοίκηση του ΟΑΚΑ ανακοίνωσε την υπογραφή της σύμβασης μίσθωσης του σταδίου με την ΕΠΟ.

Έκανε γνωστό πως διευθετήθηκαν όλα τα ζητήματα, συνεχάρη την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και ευχήθηκε ο τελικός να εξελιχθεί σε γιορτή του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΑΚΑ:

"Υπεγράφη, σήμερα Παρασκευή, 20 Μαΐου 2022 και ώρα 16:45, μεταξύ του ΟΑΚΑ και της ΕΠΟ η Σύμβαση Μίσθωσης για τη διεξαγωγή του Τελικού αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, ο οποίος θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο 21 Μαΐου 2022 στις 20:00.

Διευθετήθηκαν, έστω και την τελευταία ώρα, όλες οι εκκρεμότητες που αφορούσαν (ενδεικτικά) την ευθύνη της διοργανώτριας ΕΠΟ για τους χώρους στάθμευσης, για ζημιές/φθορές πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τη λήξη του Αγώνα και κυρίως την Αστική της Ευθύνη, με την προσκόμιση σχετικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου, για την αποκατάσταση κάθε υλικής ή ηθικής ζημίας από τυχόν ενδεχόμενα αναγγελθείσες σωματικές βλάβες φιλάθλων ή άλλης ενέργειας.

Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ, η οποία είχε δηλώσει κατηγορηματικά εξ αρχής ότι στη διασφάλιση της ασφάλειας των δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων και της Εγκατάστασης δεν θα χωρούσαν εκπτώσεις, συγχαίρει την ΕΠΟ και εύχεται ολόψυχα ο αυριανός Τελικός Κυπέλλου να εξελιχθεί σε γιορτή του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού μας".