Η Θύελλα Ραφήνας έκανε γνωστή την ανανέωση της συνεργασίας της με όλο το τεχνικό επιτελείο. Ο Νίκος Μεσολόγγης και οι Δημήτρης Καραμανόφ και Μανώλης Μανιός θα συνεχίσουν να εργάζονται στους «λιγνιτωρύχους» και τη νέα χρονιά στη Γ’ Εθνική, καθώς η μέχρι τώρα συνεργασία ήταν άκρως επιτυχημένη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του συλλόγου, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας κο Μεσολόγγη Νίκο, τον γυμναστή κο Καραμανώφ Δημήτρη και τον προπονητή τερματοφυλάκων Μανιό Μανώλη και για την προσεχή περίοδο.

Ήταν αναμενόμενη η συνέχιση της εξαιρετικής μας συνεργασίας μετά τις μεγάλες επιτυχίες που είχε ο σύλλογος με την καθοδήγηση του προπονητή μας και του επιτελείου του, με κορύφωση την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής πέρυσι και την κατάληψη της 4ης θέσης στο ίδιο πρωτάθλημα φέτος. Αλλά σημαντικότερο όλων είναι η «καθημερινότητα» και ο επαγγελματισμός τους , με περίσσιο ζήλο, αγάπη και σεβασμό προς τον σύλλογο, την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές μας.

Αμέσως μετά την διοργάνωση του «Πανηγυριού της Ανάληψης» από την διοίκηση ,μια εκδήλωση θεσμό για την πόλη μας που θα γίνει την 1η Ιουνίου στο παλιό μας γήπεδο στην Διασταύρωση, θα γίνουν και οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές μας για την συνέχιση της συνεργασίας μας, σύμφωνα πάντα με την εισήγηση του προπονητή μας κου Νίκου Μεσολόγγη.

Ευχόμαστε λοιπόν ολόψυχα καλή συνέχεια στο πολύ καλό τους έργο, δύναμη, υγεία και πάντα επιτυχίες».