Το Ευβοιωτικό Ράλι επιστρέφει φέτος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Ασφάλτου και Ιστορικών αυτοκίνητων με τις εντυπωσιακές ειδικές διαδρομές την ημέρα αλλά και την νύχτα.

Με το επίκεντρο του αγώνα να είναι στην Θήβα όπου θα βρίσκονται τα αυτοκίνητα τόσο για το Service Park όσο και για την πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα, το 2ο Ευβοιωτικό Ράλι θα διεξαχθεί δύο ημέρες στις 2-3 Ιουλίου με συνολικά 7 ειδικές διαδρομές.

Το Σωματείο Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.) κατάφερε φέτος να προγραμματίσει έναν φαντασμαγορικό αγώνα όπου θα ζήλευαν ακόμη και μεγάλες διοργανώσεις με ειδικές διαδρομές όπου η πρόσβαση είναι εύκολη για το ευρύ κοινό και αναμένονται αρκετά εντυπωσιακές με τα περάσματα κατά την διάρκεια της νύχτας σε ασφάλτινες Ε.Δ.

Το ξεκίνημα θα γίνει το Σάββατο 2 Ιουλίου στην Θήβα με τα πληρώματα να περνούν τον τεχνικό έλεγχο το μεσημέρι και το βράδυ να παρευρίσκονται στην κεντρική πλατεία της Θήβας στις 21:00 εκεί όπου θα γίνει η παρουσίαση των πληρωμάτων και θα εκκινήσουν για τις 2 βραδινές ειδικές διαδρομές.

Η 1η Ε.Δ. θα διεξαχθεί στο Πλατανάκι (11,21 χλμ.) και η 2η Ε.Δ. θα ακολουθήσει στην Ριτσώνα (6,1 χλμ.). Αφότου τα αυτοκίνητα τερματίσουν και βρεθούν πάλι στο Service Park θα τους δοθεί 30 λεπτά χρόνος για το service εκεί όπου θα διανυκτερεύσουν για την 2η ημέρα του αγώνα.

Την Κυριακή 3 Ιουλίου και νωρίς το πρωί στις 09:38 το πρώτο αγωνιστικό θα βρίσκεται στην 3η Ε.Δ. στην Θίσβη (21,78 χλμ.) και στην συνέχεια θα αυτοκίνητα θα μετακινηθούν για την 4η Ε.Δ. στην Άσκρη (9,47 χλμ.) όπου η εκκίνηση της ειδικής θα γίνει στο τοπικό χωριό Αλίαρτο.

Οι δύο αυτές ειδικές διαδρομές θα επαναληφθούν από 2 φορές συνολικά την Κυριακή ενώ η Power Stage και τελευταία Ε.Δ. 7 θα είναι στην Άσκρη στις 16:35 το μεσημέρι της Κυριακής.

Ενδιάμεσα από τα περάσματα της Κυριακής θα υπάρχουν και service 30 λεπτών για όλα τα πληρώματα.

Ύστερα από 90.29 αγωνιστικά χιλιόμετρα τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί θα τερματίσουν στο Μουσείο της Θήβας εκεί όπου θα γίνει και η απονομή των επάθλων ανά κατηγορία.

*Οι συμμετοχές του αγώνα και περαιτέρω πληροφορίες θα υπάρχουν τις επόμενες ημέρες.

Το F1fan.gr μετά το Ράλι Φθιώτιδος θα βρίσκεται και στο Ευβοιωτικό Ράλι για να σας δώσει τον παλμό του διημέρου και όλο το παρασκήνιο.