Μάλιστα, αυτό επιβεβαιώθηκε με τον πιο “ηχηρό” τρόπο, καθώς τα Χανιά δεν είναι μόνο ότι έλαβαν αδειοδότηση, αλλά πήραν και το πιο… ισχυρό πιστοποιητικό, εξασφαλίζοντας άδεια επιπέδου Super League 1.

Ετσι, αυτό που καταγράφεται, είναι ότι μόλις ένα καλοκαίρι μετά το περσινό τα Χανιά βρίσκονται σε μια εντελώς αντίθετη κατάσταση σε σχέση με τότε: Εχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση, αλλά το μέλλον τους διαφαίνεται αυτή τη στιγμή άγνωστο, ενώ ένα χρόνο πριν υπήρχε μεγάλη όρεξη για μεταγραφές και δη από το υψηλότερο ράφι, αλλά με την ομάδα να μένει στην πορεία χωρίς πιστοποιητικό!

Από ‘κει και πέρα μένει τώρα να φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις που θ’ ακολουθήσουν… Το γεγονός ότι τα Χανιά συγκαταλέγονται ανάμεσα στις λίγες σχετικά ομάδες που έχουν εξασφαλίσει αδειοδότηση αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός που μπορεί να εξελιχθεί και σε πλεονέκτημα σε βάρος των αντιπάλων τους εν όψει της νέας σεζόν.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του athlitiko για την ώρα αναφέρουν μάλιστα πως στα Χανιά περίμεναν αυτήν την τροπή των πραγμάτων για να τρέξουν από ‘δω και στο εξής πιο ουσιαστικά οι εξελίξεις…