Η ομάδα Κύζικος/ΑΟΝ Αρτάκης κέρδισε 3-2 τον Ερμήλιο, για την ημιτελική (τέταρτη) φάση του πρωταθλήματος Κ14 ‘Καλοκαιρινός Νικόλαος’ της ΕΠΣΕ.

Η ομάδα του Ερμήλιου κατόρθωσε να ανοίξει το σκορ στο έβδομο λεπτό με τελική προσπάθεια του Καλαμαρά, με την ομάδα της Αρτάκης όμως να βγάζει αντίδραση στη συνέχεια. Ισοφάρισε 1-1 στο 15′ με τον Αδαμόπουλο και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο σκορ έξι λεπτά μετά, οπότε και ο Βουγιούκας ‘έγραψε’ το 2-1. Το παιχνίδι συνέχισε να είναι ενδιαφέρον και στην επανάληψη, με τον Ελευθερίου να ισοφαρίζει στο 39′ 2-2. Όμως στο 51′ ο Βουγιούκας βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2, που χάρισε τη νίκη-πρόκριση στην ομάδα του (στον τελικό θ’ αντιμετωπίσει την Ακαδημία Ερέτριας).

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπακυριάκος/Ρούσσος-Ντόβολης Ε.

ΓΚΟΛ: 15′ Αδαμόπουλος, 21′ & 51′ Βουγιούκας-7′ Καλαμαράς, 39′ Ελευθερίου.

ΚΥΖΙΚΟΣ/ΑΟΝ ΑΡΤΑΚΗΣ (Μιχάλης Μαύρος): Γένης, Γραμματικός, Μιτζιφίρης, Μοσχώνης, Αδαμόπουλος, Μπότης, Γκοϊντέσι, Δ. Σπύρου (50′ Μήτρου), Γραβανής (42′ Κουσουλέντης), Βουγιούκας, Τζαφέρος.

ΕΡΜΗΛΙΟΣ (Δημήτρης Αντωνόπουλος): Χ. Σαββίδης, Σκόνδρας, Θ. Ερμήλιος (36′ Χότζα, 60′ Κούρος), Κατσανάς, Θεοδώρου, Ελευθερίου, Φρούσης (36′ Μπογιατζόγλου), Μίσχος, Καλαμαράς, Λάμπρου, Τρίκκας.