Το Chrysler 300 πωλείται στην αγορά της αμερικανικής Ηπείρου με την τιμή του να ανέρχεται στα 33.000 ευρώ, περίπου. Ωστόσο, εάν δεν είστε όμως διατεθειμένοι να ξοδέψετε αυτό το ποσό για ένα όχημα που χρησιμοποιεί τεχνολογίες της προηγούμενης δεκαετίας, τότε υπάρχει μία άλλη πρόταση!

Το Chrysler 300 Ute που είναι διαθέσιμο με το μισό κόστος.

Το Ute είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται κυρίως στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία, αλλά περιγράφει τέλεια το παρακάτω όχημα. Αυτό είναι ένα δίθυρο αγροτικό που βασίζεται σε ένα Chrysler 300 του 2006. Παρά τα 200.000 χιλιόμετρα στο κοντέρ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Ο πωλητής εξηγεί ότι το... project ολοκληρώθηκε πριν από μερικά χρόνια όταν κόπηκε η οροφή και το πίσω τμήμα διαμορφώθηκε από λαμαρίνα που συγκολλήθηκε σε ένα προσαρμοσμένο ατσάλινο πλαίσιο και στη συνέχεια στο αμάξωμα. Η καρότσα βάφτηκε με στο ίδιο ασημί χρώμα του αυτοκίνητου, ενώ η περιγραφή αναφέρει πώς η καρότσα είναι πλήρως λειτουργική και υπάρχει ακόμη και ένα subwoofer.

Το μοντέλο "κρύβει" ένα SRT8, κάτω από το καπό, όπου φωλιάζει ένας κινητήρας Hemi V8 6,1 λίτρων, με απόδοση 425 ίππους 569 Nm ροπής. Ένα πεντατάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων στέλνει την ισχύ στους πίσω τροχούς, προσφέροντας εκπληκτικές επιδόσεις μια και η διαδικασία της επιτάχυνσης από τα 0 στα 100 km/h ολοκληρώνεται σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα.

Ο πωλητής εξηγεί ότι το αυτοκίνητο είναι σε εξαιρετική γενική κατάσταση με εσωτερικό «που μοιάζει σαν να βγήκε από το εργοστάσιο ως διθέσιο».