Στα πλαίσια του καταρτισμού του ρόστερ του, ενόψει της επερχόμενης ποδοσφαιρικής σαιζόν ο ΑΟ Κέρκυρα, προχώρησε στην απόκτηση του Άγγελου Σελά, ενώ ανανέωσε την συνεργασία του με τον Νίκο Κατσαρό.


Ο μεν πρώτος, που είναι 20 ετών και αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή, τις τελευταίες τρεις σεζόν ανήκε στο ρόστερ του ΠΑΟ Σφακιανάκης. Όσον αφορά τον δε δεύτερο, που είναι 30 χρονών και παίζει στην άμυνα, θα είναι η τρίτη χρονιά που θα φορά την φανέλα με το «καραβάκι» στο στήθος .


Ας δουμε τις σχετικές ανακοινώσεις των μπλαουγκράνα:

Μια ακόμα μεταγραφή νέου και εξελίξιμου ποδοσφαιριστή ανακοινώνει σήμερα η ομάδα μας. Ο λόγος για τον 20χρονο Άγγελο Σελλά, που μας έρχεται από τον Π.Α.Ο.Σφακιανάκη.
Ο Άγγελος ξεκίνησε την ενασχόληση με το ποδόσφαιρο απο τις ακαδημίες της Α.Ε. Καναλίων για να συνεχίσει σε αυτές του Ορφέα. Τη σαιζόν 16-17 πήρε το βάπτισμα του πυρός στις ανδρικές κατηγορίες όντας ποδοσφαιριστής των Σιναράδων. Εκεί έμεινε έως το 2018 οταν μετακόμισε στον Μ. ΑΛέξανδρο (18-19). Το 2019 βρέθηκε στον Π.Α.Ο. Σφακιανάκη, απ'όπου το 2021 πήρε μεταγραφή για την MVV Maastricht U19 από όπου έφυγε λόγω COVID για αν βρεθεί στην Ξάνθη το πρώτο μισό της σαιζόν 21-22, ενώ το δεύτερο μισό έπαιξε και πάλι στον Π.Α.Ο Σφακιανάκη.
Ο Άγγελος έχει επίσης αρκετές συμμετοχές στις μεικτές της Ε.Π.Σ. Κέρκυρας.

«Στον Α.Ο.Κέρκυρα ήρθα διότι θέλω πολύ να παίξω στην μεγάλη ομάδα του νησιού μου και στόχος είναι να την πάμε την μάδα όλοι εκεί που αξίζει ψηλά» ήταν οι πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Συλλόγου μας.


Τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Νίκο Κατσαρό ανακοινώνει σήμερα η ομάδα μας. Ο Νίκος Κατσαρός, ήταν βασική επιλογή για τη θέση του στόπερ και έπαιξε πέρσι σε συνολικά 16 αγώνες (4 φορές ως αλλαγή), ενώ ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμό.

αθλητικα νεα