Αν και το αφεντικό της F1, Stefano Domenicali επιβεβαίωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το πρόγραμμα του 2023 δεν θα αποκαλυφθεί πριν τον Οκτώβριο του 2022, μια 17-σέλιδη επιστολή προς την Αρχή Συνεδρίων και επισκεπτών της πόλης του Las Vegas, η οποία διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει τεκμηριωθεί, αποκαλύπτει ο αγώνας Formula 1 θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου, μια εβδομάδα πριν από την αργία των Ευχαριστιών. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 22:00 τοπική ώρα, δηλαδή στις 07:00 Ελλάδος.

Υπενθυμίζουμε ότι το Las Vegas θα φιλοξενήσει τον πρώτο νυχτερινό αγώνα Formula 1 στις ΗΠΑ εντός του 2023 και είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο πρόγραμμα της Formula 1. Ο αγώνας τον οποίο προωθεί η ίδια η F1 σαν οργανισμός και η Liberty Media, έχει 5ετές συμβόλαιο και θα πραγματοποιείται το ίδιο Σαββατοκύριακο κάθε χρονιά, για όλη την διάρκεια του συμβολαίου.

Αν και δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο, ο αγώνας θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αμέσως μετά από τον αγώνα του Abu Dhabi, κάτι που έρχεται σε αντιπαράθεση με την επιθυμία της Formula 1 να μειώσει τα ταξίδια ανά την υφήλιο ομαδοποιώντας τους αγώνες ανά περιοχή.

Ο Stefano Domenicali ανέφερε επίσης ότι το πρόγραμμα του 2023 πιθανότατα θα αποτελείται από 24 αγώνες, αν και πλέον είναι κατανοητό ότι ο αγώνας της Νότιας Αφρικής δεν θα πραγματοποιηθεί.