Ολοκληρώθηκε η σημερινή (17/8) προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα, με τους Πινέδα και Στάνκοβιτς να αντιμετωπίζουν κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών, τα οποία ωστόσο δεν ανησυχούν τους ανθρώπους της Ένωσης.

Συγκεκριμένα, ο Ορμπελίν Πινέδα ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω μιας ενόχλησης στον έσω πλάγιο, ενώ ατομικά γυμνάστηκε και ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς, στον οποίο τοποθετήθηκαν ράμματα στον παράμεσο του αριστερού χεριού, λόγω ενός μικροτραυματισμού στο γυμναστήριο. Αμφότεροι εκτιμάται ότι θα αγωνιστούν κανονικά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στη Λαμία. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, μεταξύ αυτών και ο Μαχαίρας. Η προπόνηση της Πέμπτης είναι προγραμματισμένη για τις 09.00.

Θέμα ωρών η απόκτηση στόπερ

Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η μεταγραφή κεντρικού αμυντικού από την ΑΕΚ προκειμένου να ενισχυθεί στον συγκεκριμένο τομέα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο τεχνικός του συλλόγου Ματίας Αλμέιδα φαίνεται πως έχει δώσει το τελικό «οκ» για τη μεταγραφή, ξεπεράστηκαν κάποια προβλήματα που προϋπήρχαν αρχικά τόσο με την ομάδα του, όσο και με τον ίδιο και τώρα βρίσκεται στην τελική ευθεία ώστε να κλείσει θετικά αυτή η μεταγραφή.