Ο δυναμικός αμυντικός των «πράσινων» σε δηλώσεις του στάθηκε στην εξαιρετική εκκίνηση της ομάδας του στην Super League, όπου μετρά το απόλυτο έπειτα από τις πρώτες πέντε αγωνιστικές. Παράλληλα, ο έμπειρος στόπερ αναφέρθηκε στη «μάχη» για την αρχική ενδεκάδα, αλλά και για τους στόχους που έχει η ομάδα.

«Πιστεύω σίγουρα ότι έχουμε πολύ καλό υλικό. Έχουμε αρχίσει εξαιρετικά, αλλά, για να είμαστε ειλικρινείς, μας βοήθησε η έδρα μας. Με αυτό το κοινό έχεις μεγαλύτερη ενέργεια και παίζεις για να νικήσεις», ανέφερε αρχικά στη «Livesport».

Και συνέχισε: «Έχουμε πάρει τα μαθήματά μας από πέρσι. Πάντα επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια στην απόδοσή μας. Διάρκεια και σταθερότητα. Καλύτερα να αποδεικνύουμε με πράξεις τους στόχους μας παρά να τους επαναλαμβάνουμε με λόγια. Όλα στη ζωή αλλάζουν μέσα σε δευτερόλεπτα. Πρέπει να μην χάνουμε την συγκέντρωσή μας και τον στόχο μας. Δεν έχει να κάνει με την αυτοπεποίθηση, αλλά με την διάθεση να μείνεις ψηλά και να δουλεύεις εξίσου σκληρά».

Τέλος, αναφορικά με τη «μάχη» για την αρχική ενδεκάδα, σχολίασε: «Εγώ έχω επιστρέψει, ξαναβρίσκω την φόρμα μου και περιμένω. Ο προπονητής αποφασίζει ποιοι θα παίξουν, είναι δικό του ζήτημα. Τον καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιεί άλλους και σέβομαι την απόφασή του. Εγώ μόλις επανήρθα από τον τραυματισμό μου και τα άλλα παιδιά έχουν κερδίσει με την αξία τους την θέση στην ενδεκάδα. Το αξίζουν. Οφείλω να σεβαστώ την προσπάθειά τους».