Ανατροπή δεδομένων έχουμε από την μια στιγμή στην άλλη στον Δήμο Καλαμαριάς καθώς ένα από τα πιο γερά "χαρτιά" της τοπικής κοινωνίας ο Γιώργος Τελίδης θέτει υποψηφιότητα για Δήμαρχος!

Μια απόφαση που έχει να κάνει σαφώς με την αυτόβουλη απόφαση του πρώην Δημάρχου Θεοδόση Μπακογλίδη να μην βάλει υποψηφιότητα , και αλλάζει ΟΛΑ τα δεδομένα στον ομορφότερο Δήμο της Θεσσαλονίκης και όχι μόνον!

Ο Γιώργος Τελίδης είναι ένας νέος και γεμάτος όρεξη Καλαμαριώτης με ιδιαίτερη αγάπη για τον τόπο του. Οι προηγούμενες υποψηφιότητες του ως δημοτικός σύμβουλος έδειξαν πως υπάρχει τεράστια εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του καθώς είναι ιδιαίτερα δραστήριος και αποτελεσματικός στα κοινά της Καλαμαριάς.

Ο πονοκέφαλος και η απογοήτευση στο στρατόπεδο του κατά τύχη νυν δημάρχου και Αρειανού στα οπαδικά αισθήματα Γιάννη Δαρδαμανέλη είναι κάτι παραπάνω από ορατά.

Οι εκλογές στην Καλαμαριά θα γίνουν σε λίγους μήνες , αλλά η υπόθεση της πρώτης θέσης πλέον θα αρχίσει να διαμορφώνεται και θα έχει την σφραγίδα του Γιώργου Τελίδη!

Αλλάζουν λοιπόν ΟΛΑ στην Καλαμαριά, με ένα πραγματικό τζέντελμαν και ΟΙΓΕΝΕΙΑΡΧΗ που ξέρει από τώρα τι πρέπει να κάνει για τον τόπο του.

Και κυρίως γνωρίζει πως είναι ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής από όλες τις κοινωνικές τάξεις της Καλαμαριάς!