Το Περιστέρι ολοκληρώνει την προετοιμασία του για τον πρώτο "τελικό" της χρονιάς. Αύριο (30/11), υποδέχεται τη Ρίτας Βίλνιους για την 4h αγωνιστική των ομίλων του BCL και με μια νίκη, ουσιαστικά εξασφαλίζει τη συνέχειά του στη διοργάνωση. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έχει ρεκόρ 2-1, όπως και η Τενερίφη, ενώ στο 1-2 είναι η Μπνέι Ερτζλίγια και η Ρίτας που έχει τη μοναδική της νίκη επί του Περιστερίου στο Βίλνιους.

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για μας, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, τη Ρίτας Βίλνιους, που είναι οι πρωταθλητές Λιθουανίας της περσινής σεζόν. Μια ομάδα που έχει τον ίδιο κορμό για χρόνια, έχει διεθνείς παίκτες και έχει μεγάλη εμπειρία. Εμείς είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε δουλέψει καλά. Είναι ένα ακόμη σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι, που χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου. Θέλουμε οι φίλαθλοι μας να στηρίξουν την ομάδα και τους αθλητές σ’ αυτή την τεράστια προσπάθεια που κάνουμε τη φετινή χρονιά», επισήμανε ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης που έχει ήδη αρχίσει να δίνει τα πολλά για τα οποία αποκτήθηκε από το Περιστέρι, είπε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για μας, έχουμε κάνει μια καλή προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Ρίτας Βίλνιους, γνωρίζουμε τις αδυναμίες της, αλλά και ποια είναι τα δυνατά στοιχεία της. Πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι 40 λεπτά, επιθετικοί και σ’ αυτό χρειαζόμαστε οπωσδήποτε τη βοήθεια του κόσμου μας, ο οποίος μας έχει βοηθήσει σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Χρειαζόμαστε να μας δώσει την έξτρα ώθηση και να γίνει ο έκτος παίκτης της ομάδας, προκειμένου να καταφέρουμε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».