Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Athens Kallithea αποτελεί ο Λεωνίδας Βόκολος σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αθηναικής ομάδας. Ο Ελληνας τεχνικός είχε απολογισμό σε ενάμιση χρόνο 25 νίκες, 8 ισοπαλίες και 7 ήττες σε σαράντα συνολικά αγώνες. Οπως όλα δείχνουν την τεχνική ηγεσία της Καλλιθέας θα αναλάβει ο Γιώργος Σίμος, πρώην προπονητής της Εθνικής Ελπίδων και του ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει ότι ο Λεωνιδας Βόκολος έχει απαλλαχθεί από τα καθήκοντά του ως προπονητής της πρώτης ομάδας.

Ο Βόκολος ήρθε στην AKFC τον Αύγουστο 2021 και οδήγησε την ομάδα στη δεύτερη θέση στο τέλος της σεζόν 2021/22 της Super League 2. Στην τρέχουσα σεζόν, η AKFC προκρίθηκε στους 16 στο Κύπελλο Ελλάδος και έχει κερδίσει 6 βαθμούς από δύο νίκες και μία ήττα στους πρώτους τρεις αγώνες της στη Super League 2.

Δήλωση του συλλόγου της AKFC: “Αυτή είναι μία δύσκολη απόφαση για εμάς. Από όταν ξεκινήσαμε αυτό το project πριν από 16 μήνες, ο Λεωνίδας έχει παίξει έναν σημαντικό ρόλο στην πρόοδο μας, και θεωρούμε τη δουλειά του θεμελιώδη για οποιαδήποτε μελλοντική επιτυχία του συλλόγου. Ως αποτέλεσμα όλων όσων έχει κάνει, ο επόμενος προπονητής μας θα έχει το πλεονέκτημα να λάβει τη σκυτάλη από ένα καλό σημείο. Με μεγάλο σεβασμό, ευχαριστούμε τον Λεωνίδα για τη συνεισφορά του.»