Ούτε που μας απασχολεί τι θα κάνει απόψε ο εξασφύριχτρος στην Ευρωλίγκα. Αν θα πάει στο 5-6 ή στο 4-7. Έτσι κι αλλιώς, έχουν κερδίσει με το σπαθί τους τη… σύνδεση με τον πάτο και κάπου εκεί τους έχουν όλοι πλέον, στην Ευρωλίγκα. Μαζί και οι παραμυθάδες, οι οποίοι θεωρούν τώρα ότι έχουν την… τέλεια ευκαιρία να σπείρουν διχόνοια. Να αναδείξουν θέμα μεταγραφών που δεν έχουν βγει, δήθεν από ενδιαφέρον. Αλλά και να… πανηγυρίσουν, για το ότι η Εφές… «έριξε τον Ολυμπιακό στο 7-4». Έτσι το βλέπουν. Με γεια τους, με χαρά τους.

Άσε τους εκεί να… πανηγυρίζουν. Θα τους το κόψει ο Θρύλος το… πανηγύρι. Απότομα, ως συνήθως. Εμείς βλέπουμε ήδη το ντέρμπι. Και όταν λέμε εμείς, δεν εννοούμε εμείς, ως Ολυμπιακοί. Εννοούμε εμείς, ως Ολυμπιακός. Και δεν βλέπουμε την ώρα να έρθει στο ΣΕΦ η αγαπημένη ομάδα εκείνων που έχουν κάνει τρόπο ζωής το παραμύθι και τη διασπορά διχόνοιας, σε φόντο πορτοκαλί.

Άσε τους εκεί να σου λένε για τον Κάνααν, δήθεν από ενδιαφέρον. Άσε τους εκεί να σου λένε για τον Μπολομπόι και τον Πίτερς, επίσης δήθεν από ενδιαφέρον. Για τον Ντόρσεϊ… Ό,τι βρουν πρόχειρο… Αρκεί να φτιάξουν κλίμα. Αυτό προσπαθούν. Προσπαθούν να δημιουργήσουν οποιασδήποτε μορφής αναστάτωση, στον Ολυμπιακό, ενόψει του ντέρμπι. Πόσο μικροί, πραγματικά. Πόσο συνδεδεμένοι με τον πάτο. Κάθε μορφής…

Κοντεύει η Δευτέρα, μην αργήσουν στη γιορτή.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.