Με 0-2 απέδρασε από τον Σταυρό η Αιδηψό επικρατώντας της τοπικής ομάδας σημειώντας ταυτόχρονα την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΕ.αθλητικα νεα

Οι γηπεδούχοι του Άγγελου Βογιατζή ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα σπαταλώντας αρκετές ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο γκολ είτε αστοχώντας είτε έχοντας την ατυχία να πέσουν πάνω σε έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα της Αιδηψού Μέλι Μπιμπάι.αθλητικα νεα

Οι φιλοξενούμενοι του Γιώργου Δημητρίου με σωστή αμυντική τακτική και άριστη λειτουργία στην κόντρα επίθεση και φυσικά τον τερματοφύλακα τους σε μεγάλη μέρα πήρα μία νίκη σε μία έδρα που μέχρι τώρα μόνο ο έκ των πρωτοπόρων είχε καταφέρει.

9′ Φάουλ του Γάσπαρη ο Σαμαράς απόκρουσε προσωρινά και ο Μακρής που καιροφυλακτούσε έκανε το 0-1 για την Αιδηψό.

32′ ο Κατσαρής από το ύψος της μεγάλης περιοχής έπιασε το σουτ με τη μπάλαα φέυγει δίπλα από τα δοκάρια του Μ. Μπιμπάι.

Ο Σταυρός μετά το γρήγορο γκολ που δέχθηκε αντέδρασε και πίεσε επιθετικά με την άμυνα της Αιδηψού να ανταπεξέρχεται στην πίεση των γηπεδούχων.

58′ κάθετη μπαλιά στον Τσουτση αυτός από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Μπιμπάι που κράτησε το “μηδεν”.

74′ Ο Θεόφιλος Σπανός εκτέλεσε το κόρνερ με τον Κώστα Ντουμα να πιάνει την κεφαλιά και τον Μέλι Μπιμπάι να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ.

76′ Νέα κεφαλιά του Ντούμα μόλις άουτ.

86′ Στην κόντρα επίθεση ο Τίτο Μπιμπάι πλάσαρε λίγο άουτ.

87′ Ο Σουλιάδης δέχθηκε το μαρκάρισμα από τον Σπανό με τον διαιτητή Μάριο Πόγκα να δέιχνει το σημείο του πέναλτι ο Τίτο Μπιμπάι το εκτέλεσε νικώντας τον Σαμαρά και έκανε το 0-2 για την Αιδηψό.αθλητικα νεα

Τον αγώνα σφύριξε ο Μάριος Πόγκας με συνεργάτες τους Γιώργο Πασχαλίδη και την Δήμητρα Γιδάρη.

Σταυρός(Αγγ.Βογιατζής): Σαμαράς, Βογιατζής, Χασάνδρας, Σείτης, Ρεπετσάς, Πάλλης(46’Χασαπίδης), Τσούτσης, Σπανός, Κατσαρής(70’Ντούμας), Χατζηαντωνίου, Τζαμίχας(56’Μουτουσίδης).

Αιδηψός(Γ.Δημητρίου): M.Mπιμπάι, Καρατζούδης, Φώτου, Γιουκάι Ερ., Γιουκάι Αρ., Σούμπασης, Σουλιάδης Ιωαν., Γάσπαρης, Τίτο Μπιμπάι(90′ Θεοδοσίου), Μακρής(81’Δημητρίου).

Για περισσότερες φωτογραφίες ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ