Η ΕΟΚ καλεί τις ομάδες που έχουν ακαδημίες σε ΕΣΚΑ και ΕΣΚΑΝΑ να δώσουν το “παρών” στο Final 4 του UNICEF Trophy, όπως ονόμασε τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδες, για τις ομάδες χαμηλότερων της Basket League, κατηγοριών.

Με ανακοίνωσή της την Τετάρτη, γνωστοποίησε πώς οι ακαδημίες σωματείων που ενδιαφέρονται, μπορούν να κλείνουν τη θέση τους για τους ημιτελικούς που θα γίνουν στον Χολαργό και για τον τελικό του ΟΑΚΑ.

Η ενημέρωση:

“Ένας νέος θεσμός, το UNICEF Trophy, βρήκε τη θέση του στο καλεντάρι της ΕΟΚ με τις ομάδες των εθνικών πρωταθλημάτων να έχουν το δικό τους Final Four Κυπέλλου, πριν το μεγάλο ραντεβού του Final 8.

Είναι μία πορεία που θα ολοκληρωθεί με ένα τρόπαιο που θα δοθεί στο παρκέ, αλλά ένα μεγαλύτερο και σημαντικότερο τρόπαιο θέλουμε να δούμε να δίνεται στην εξέδρα, εκεί όπου θα βρίσκονται παιδιά, επίδοξοι αθλητές, οι οποίοι θα λάβουν προσκλήσεις.

Η ΕΟΚ σε συνεργασία με την UNICEF, της οποίας αποστολή είναι το καλύτερο για τα παιδιά όλου του κόσμου αποφάσισαν πως η εξέδρα θα έχει τη δική τους υπογραφή και τα δικά τους πρόσωπα.

Για το λόγο αυτό, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει την ΕΣΚΑ και την ΕΣΚΑΝΑ, ώστε να απευθύνουν πρόσκληση στα μέλη των ακαδημιών των σωματείων που ανήκουν στη δύναμή τους, προκειμένου να παρακολουθήσουν τους ημιτελικούς και τον τελικό του UNICEF Trophy.

Οι λίστες με τα ονόματα των παιδιών και των συνοδών τους (ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ είναι απαραίτητα) από κάθε ακαδημία θα πρέπει να αποσταλούν στο [email protected].

Υπενθυμίζουμε πως οι ημιτελικοί Ηρακλής ΚΑΕ 2022-Πανιώνιος και ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ-Παπάγου, θα διεξαχθούν την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού «Αντώνης Τρίτσης» στις 17.00 και στις 20.00 αντίστοιχα και ο τελικός το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 15.00 στο ΟΑΚΑ.

Ο νικητής θα αγωνιστεί στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το πρόγραμμα του UNICEF Trophy

Πέμπτη 15/12

“Αντ. Τρίτσης” 17.00 Ηρακλής ΚΑΕ 2022-Πανιώνιος (1)

“Αντ. Τρίτσης” 20.00 ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ-Παπάγου (2)

Σάββατο 17/12

ΟΑΚΑ 15.00 Τελικός (Νικητής 1 – Νικητής 2)

αθλητικα νεα