Ο Κριστόφ Γκαλτιέ δεν φοβάται μία «κρίση εμπιστοσύνης» των παικτών του, αλλά περισσότερο «μια κρίση επάρκειας» και υπόσχεται να επαναφέρει τον «ανταγωνισμό» στην Παρί Σεν Ζερμέν.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια μορφή κρίσης εμπιστοσύνης, ίσως κρίση επάρκειας», είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος προπονητής, λίγο μετά την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Ρεμς και πρόσθεσε: «Ολες οι απαιτήσεις που είχαμε στο πρώτο μέρος της σεζόν έχουν πάει... στραβά, για διαφορετικούς λόγους.

Είναι δύσκολο να παίξουμε ως ομάδα όταν έχουμε την μπάλα αλλά και όταν δεν την έχουμε. Προφανώς είναι η δουλειά μου, αλλά βασίζομαι στους κορυφαίους παίκτες μου, οι οποίοι δεν μπορούν να δεχθούν να είναι σε αυτό το επίπεδο. Θα ληφθούν αποφάσεις. Μιλάω με τους παίκτες μου καθημερινά και αυτήν την εβδομάδα δούλεψαν όλοι μαζί καλά, αλλά δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο. Πρέπει να αναδημιουργήσουμε τον ανταγωνισμό. Εχουμε πέσει σε μια ζώνη άνεσης από την οποία πρέπει να βγούμε.

Στο πρώτο ημίχρονο, δεν παράξαμε τίποτς ενδιαφέρον, με πολύ λίγη κίνηση και ελάχιστο κάθετο παιχνίδι. Και μετά, στο 96ο λεπτό, είχαμε την μπάλα στα πόδια μας και απέμεναν 20 δευτερόλεπτα. Και δεχθήκαμε μια μπαλιά βαθιά στο πίσω μέρος της άμυνάς μας, θα έπρεπε να είχαμε πολύ περισσότερο έλεγχο. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Να βρούμε συλλογικές λύσεις, αλλά και ατομικές παραστάσεις ανώτερες από αυτό που κάνουμε αυτήν την στιγμή».