Δηλώσεις του προπονητή του Ελλησπόντου Γιώργου Κρόκου, μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τα Αλάτσατα, για τη 16η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΕ.

Για τον αγώνα της ομάδας του με τ’ Αλάτσατα: ‘Ναι, ξεκίνησε σήμερα ο δεύτερος γύρος νικηφόρα για μας. Ένα παιχνίδι που θέλαμε, όπως και ο αντίπαλος φυσικά. Δείξαμε ότι είχαμε μια καλή εικόνα μπορώ να πω γενικά στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Είχαμε ένα αναγνωριστικό παιχνίδι, ένα δυνατό παιχνίδι από τις δύο ομάδες, παρόλα αυτά εντάξει, είχαμε εμείς την υπεροχή μπορώ να πω κατά διαστήματα και προηγηθήκαμε. Ενώ στο δεύτερο θα μπορούσε το παιχνίδι… το χειριστήκαμε πολύ καλά, θα μπορούσε το παιχνίδι… έχουμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες μπορώ να πω να ξεκλειδώσουμε το παιχνίδι, αλλά μέχρι το τέλος εκεί άρχισε το άγχος για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα από τη στιγμή που δεν ερχόταν το γκολ.

Γενικά είμαι ευχαριστημένος απ’ τη προσπάθεια των παιδιών, γιατί αυτά τα παιδιά είμαστε. Χάσαμε και τον Πέτσα από το πρώτο πεντάλεπτο, μας ήρθαν τα πάνω-κάτω. Βάλαμε τον Ανέστη Πετράκη που πήραμε, το παιδί δεν ήξερε ούτε καν τους συμπαίκτες του, αλλά στάθηκε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι, δεν μας στοίχισε η αλλαγή αυτή και τελικά πήγαν όλα καλά.

Από τη στιγμή μια ομάδα που είναι από κάτω και την κερδίζεις και δεν σε κερδίζει και ανεβαίνεις, είναι… όντως γι’ αυτό λέγονται εξάποντα αυτά τα παιχνίδια, είναι σημαντική νίκη, όπως και όλες οι νίκες που έχουμε κάνει δεν το συζητάμε. Αλλά όμως μια ομάδα, όταν παίζεις μ’ αυτές, με τις ομάδες που είναι πάνω-κάτω εκεί στη βαθμολογία με ίσους στόχους και κάνεις νίκη, είναι μεγάλη νίκη και γι’ αυτό και χαρακτηρίζεται και εξάποντο’.

Για το αν τον προβληματίζει ο τραυματισμός του Νίκου Πέτσα: ‘Από τη στιγμή που έχεις 13-14 παίχτες και χάνεις και ένα βασικό παίχτη και χάνεις και έναν άλλον με κόκκινη για τον άλλον αγώνα, φυσικά και σε προβληματίζει δεν το συζητάμε γιατί μένεις ίσα-ίσα 11 παίκτες και 12. Θα δούμε τι θα γίνει, έτσι έχουμε μάθει όλη τη χρονιά, με αυτό που έχουμε μάθει θα συνεχίσουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε’.

Για τη μεταγραφική δραστηριότητα της ομάδας του: ‘Τώρα θα δούμε, κανονικά πρέπει. Το σκεπτικό πάντα αυτό το δικό μας είναι και τον Πετράκη που τον πήραμε, 18 χρονών είναι το παιδί. Μ’ αυτό έχουμε πει, μ’ αυτό συνεχίζουμε. Έχουμε τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας και το χαμηλότερο μπάτζετ μπορώ να πω της κατηγορίας και μέχρι στιγμής τα πάμε όλα καλά. Μακάρι να βρεθούν κάνα δυο παιδιά στην ηλικία αυτή, να μπορούμε να κάνουμε προπόνηση και να κάνουμε από την προπόνηση να πάρουμε και να τα βγάζουμε στον αγώνα’.

Ενισχύστε την προσπάθεια του eviasports.gr. Κάντε την Δωρεά σας μέσω PayPal ή μέσω τράπεζας Πειραιώς