Οι «ερυθρόλευκοι» λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας με τους ορισμούς της 21ης αγωνιστικής, εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση με την οποία χαρακτηρίζουν «ψυχοπαίδι» του Λούμπος Μίχελ τον Ιβάν Κρούζλιακ που ορίστηκε στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Μάλιστα, όπως τονίζουν οι Πειραιώτες, πρόκειται «για ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό», ενώ ξεκαθαρίζουν πως δεν δέχονται τον ορισμό και οφείλει η ΕΠΟ και η ΚΕΔ να τον αντικαταστήσει.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Η πρόκληση ξεπερνάει πλέον κάθε όριο. Η επιλογή Μπένετ, Μάνταλου, Μπαλτάκου, δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς ως τώρα επιλέγουν διαιτητή έναν Σλοβάκο, τον Ιβαν Κρούζλιακ, ψυχοπαίδι του Λούμπος Μίχελ με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ένα διαιτητή που στο παιχνίδι Ντιναμό Κιέβου-Ολυμπιακός έκρινε την πρόκριση κατά του Ολυμπιακού και ακολούθησε επίσημη διαμαρτυρία στην UEFA.

Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν δεχόμαστε τον συγκεκριμένο ορισμό και οφείλουν να τον αντικαταστήσουν άμεσα!

Καταλαβαίνουν όλοι πλέον ότι δε μιλάμε για αχρηστία του τουρίστα Μπένετ, του εργαλείου Μάνταλου ή του μπροστινού Μπαλτάκου.

Πρόκειται για ανοιχτή πρόκληση και σχέδιο της συμμορίας για να πλήξουν τον Ολυμπιακό».