Η ΑΕΚ πέτυχε μια σημαντική νίκη κόντρα στην Λιμόζ με 82-72, στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ”16” του Basketball Champions League. Η ”Ένωση” επέστρεψε από το -20, βελτιώνοντας το ρεκόρ της σε 2-1 στον όμιλο.

Μετά την λήξη του αγώνα ο Γιάννης Σιούτης, στις δηλώσεις που παραχώρησε, αναφέρθηκε στα δυο διαφορετικά πρόσωπα που εμφάνισε η ΑΕΚ σε πρώτο και το δεύτερο ημίχρονο, ενώ τόνισε ότι εν όψει της συνέχειας αυτό πρέπει να αλλάξει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του βοηθού προπονητή της ΑΕΚ

”Είχαμε δυο διαφορετικά πρόσωπα σε κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο ήταν το κακό, επιτρέψαμε εύκολα τρίποντα και καλάθια μέσα στην ρακέτα, δεν είχαμε επικοινωνία. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλά κυρίως στην άμυνα, έχοντας σωστές εκτελέσεις στην επίθεση. Δεν είναι εύκολο να νικάς και να παίζεις τέτοια παιχνίδια, συγχαρητήρια στην ομάδα. Δεν είναι εύκολο να παίζεις σε κάθε παιχνίδι με την ίδια συγκέντρωση και το σωστό πνεύμα, προσπαθήσαμε πολύ σκληρά για να ανατρέψουμε το σημερινό παιχνίδι, δεν είναι εύκολο να παίζεις με την ίδια συγκέντρωση για 40 λεπτά.. Στα επόμενα ματς πρέπει να το αλλάξουμε αυτό.”