Ο Τερζής ανέλαβε τα ηνία του ΑΟΠΦ

Ο Θοδωρής Τερζής είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του Παλαιού Φαλήρου. Ο ΑΟΠΦ ανακοίνωσε την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος ξεκίνησε τη σεζόν στον πάγκο του Πρωτέα Βούλας.

Αναλυτικά:

«Στον Α.Ο.Π.Φ. ο coach Τερζής

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Coach Θοδωρή Τερζή. Έχοντας εξετάσει πολλούς υποψήφιους τεχνικούς το τελευταίο διάστημα, η διοίκηση της ομάδας μας επέλεξε να εμπιστευτεί τις τύχες του αντρικού τμήματος στον coach Τερζή, ο οποίος έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής σε όσους συλλόγους εργάστηκε.

Ο coach Τερζής είναι γεννημένος στις 12 Αυγούστου 1988 και μετά από μία σύντομη αθλητική καριέρα στις τάξεις του Κρόνου Αγίου Δημητρίου αποφάσισε να ασχοληθεί με την προπονητική. Από το 2008 μέχρι το 2013 ήταν στις ακαδημίες του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, ενώ στη συνέχεια ανέλαβε πρώτος προπονητής στην ομάδα U18, ενώ εντάχθηκε και στο προπονητικό επιτελείο της αντρικής ομάδας. Το 2016 μετακόμισε στον Πρωτέα όπου μέχρι το 2020 κατείχε θέση στο προπονητικό staff της ομάδας. Το 2020 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αναλαμβάνοντας την ηγεσία του συλλόγου της Βούλας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής με τα όσα παρουσίασαν οι ομάδες του και τον Δεκέμβριο του 2022 αποχώρησε έχοντας την ομάδα του στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με τον Α.Ο.Π.Φ. ο coach Τερζής δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω για τον σύλλογο του Α.Ο.Π.Φ. και θέλω να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο για την ευκαιρία που μου δίνουν. Με την καθημερινή μας δουλειά θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας, με μαχητικότητα και ωραίο μπάσκετ! Ελπίζω ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο, να μας στηρίξει κι επίσης να του το ανταποδώσουμε με ωραίο μπάσκετ και πολλές νίκες».

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου εύχεται κάθε καλό στον coach Τερζή και με μεγάλη χαρά τον καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια του συλλόγου μας».