Η ΑΕΚ εμφάνισε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο με τη Λιμόζ και έφτασε στη νίκη, γεγονός που ανέλυσε ο Γιάννης Σιούτης.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ηλία Καντζούρη στον πάγκο του «δικεφάλου» αναφέρθηκε στην μεγάλη ανατροπή της ομάδας του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιάννης Σιούτης στην Cosmote TV:

Για τη σημασία της νίκης και την εικόνα της ΑΕΚ, είπε: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Ερχόμαστε από μια σειρά αγώνων και δεν είναι εύκολο να είσαι προετοιμασμένος. Στο δεύτερο μέρος είχαμε πολύ καλή απόδοση και στο τέλος πήραμε και μια διαφορά που ίσως φανεί πολύτιμη».

Για το εάν η ΑΕΚ υποτίμησε τη Λιμόζ, σχολίασε: «Δεν υποτιμήσαμε τη Λιμόζ. Στην άμυνα μας στο πρώτο μέρος ήμασταν παθητικοί, δεν είχαμε επικοινωνία, εκείνοι είχαν εκπληκτικό ποσοστό στα τρίποντα και εμείς δεν εκτελέσαμε σωστά. Ηρεμήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο, παίξαμε καλύτερη άμυνα και κύλησε το ματς όπως θέλαμε».

Για το πόσο καθοριστικό είναι το ματς στη Γαλλία, εξήγησε: «Πρέπει να παίξουμε με συγκέντρωση για 40 λεπτά και να εκτελούμε σωστά. Πρέπει να προετοιμαστούμε καλά, να είμαστε καλά γιατί μεσολαβούν πολλά ματς και να πάμε εκεί να παίξουμε στο 100%».

Τέλος, για το πόσο βοήθησαν οι προσθήκες Γιάνκοβιτς-Γόντικα, υπογράμμισε: «Μεγάλωσε το βάθος στην ομάδα, δεν πήρε χρόνο για να προσαρμοστούν και μας βοηθάνε».