Το 7ο ΕΠΑΛ Λάρισας δεν τα κατάφερε απέναντι στο 2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας καθώς γνώρισε την ήττα με 1-0 στον μεγάλο τελικό του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος, με την καρδιτσιώτικη ομάδα να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Θεσσαλίας.

Αναμέτρηση με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με το λαρισινό συγκρότημα που είχε την εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, να μην μπορεί να βρει απάντηση στο γκολ του Αργυρόπουλου καταπληκτικό μακρινό σουτ στα μισά της επανάληψης.

Από κει και πέρα οι παίκτες του 7ου ΕΠΑΛ αναζήτησαν με κάθε τρόπο το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο όμως δεν ήρθε ποτέ, αν και το πέτυχαν στο φινάλε με τον Μπιθυζή αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Πάντως απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τους Βέλα, Μπιθυζή και Ασίκογλου.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Δ. Κυρίτση (βοηθοί του οι κ.κ. Σπ. Μπενέκης και Ευαγ. Καραμπέκος) βρήκε τους παίκτες του 2ου ΕΠΑΛ Καρδίτσας να πανηγυρίζουν τη νίκη και το πρωτάθλημα Θεσσαλίας και να περιμένουν πλέον τον πρωταθλητή Στ. Ελλάδας τον οποίο θα αντιμετωπίσουν στην Καρδίτσα σε ημερομηνία που δεν έχει ακόμη οριστεί.

2ο ΕΠΑΛ Καρδίτσας ( Ευθ. Μάττας): Α. Μπαντής, Ρ Αργυρόπουλος, Α. Γιαννακός, Ε. Γραββάνης, Κασάπογλου, Β. Κατσάρας, Λ. Μάνταλος, Ε. Φώτης Δ. Νταλαμπίρας, Γ. Παπαδόπουλος, Ε. Σακκάς, Ν. Ντανοβασίλης, Δ. Βακούλας, Ν. Γκινής, Φ. Καλογιάννης, Β. Ντούρλιας, Μ. Παντελάκης , Σ. Φαφούλας

7ο ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Καμάκας): Ντάτσι, Φ. Μαξακούλη, Σ.Τσιπλικιάρης, Θ Χατζησαββίδης, Α. Τσούτσος, Δ. Νικολακούλης, Ο. Ασίκογλου, Χ. Μπιθυζής, Σ. Πινακάς, Ι Βέλας Κ. Γιάκου, Π.Μπατζογιάννης, Α. Κούρτι, Α. Χαντζάρας, Β. Αρχοντής, Δ. Βογιατζάκης, Ρ.Λέσι.