Τα όσα φέρεται να αναφέρει ο Στιβ Μπένετ στην επιστολή που έστειλε στην Super League, αναφορικά με τη διάθεσή του να είναι κανονικά Άρης και Βόλος στην σύσκεψη κορυφής της Δευτέρας (27/3), έκαναν έξω φρενών τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης με επίσημη δήλωσή του, στράφηκε εναντίον του Τάκη Μπαλτάκου. Τονίζοντας μάλιστα πως ο τρόπος που διοικεί την ΕΠΟ είναι ύποπτος.

Η δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη:

«Μετά -και- την απάντηση του κ. Μπένετ στην επιστολή της Super League, με θέμα την αυριανή συνάντηση, δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία αμφιβολία σε κανέναν Έλληνα φίλαθλο για το ρόλο του προέδρου της ΕΠΟ.

Είναι, πια, ολοφάνερο ότι εξυπηρετεί συγκεκριμένο ρόλο και συγκεκριμένα συμφέροντα. Πρόκειται για θεσμικό ατόπημα του προέδρου της ΕΠΟ και θα πρέπει εδώ και τώρα να απαλλάξει το ελληνικό ποδόσφαιρο από την παρουσία του.

Ο τρόπος που διοικεί είναι πλέον ύποπτος και πρέπει όλες οι ΠΑΕ-μέλη του συνεταιρισμού να απαιτήσουν την παραίτησή του (εκτός από αυτές των οποίων τα σχέδια υπηρετεί με ευλάβεια). Οι μάσκες έπεσαν οριστικά. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο κ. Μπαλτάκος. Θα πρέπει να ντρέπεται για τις μεθοδεύσεις του. Αν έχει τσίπα…».