Με χαρακτηριστική ευκολία, ο Φωστήρας από το γήπεδο της Χωράφας και έδωσε συνέχεια στην ανοδική του πορεία στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Ταύρου επιβλήθηκε με 7-1 του ουραγού Άγ. Ιερόθεου, τον οποίο είχε φιλοδωρήσει με τον ίδιο αριθμό τερμάτων και στο ματς του πρώτου γύρου.

Στα αξιοσημείωτα της παρουσίας του «Φονέα» συγκαταλέγεται και η συμμετοχή παιδιών από την ακαδημία της ομάδας. Οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 5' με πλασέ του Κρητικού (0-1), όμως στο 11' είχαμε την ισοφάριση από το σουτ του Τσαμπουράκη (1-1). Έκτοτε ο Φωστήρας κυριάρχησε και έκανε «περίπατο» στον αγωνιστικό χώρο. Στο 15' ο Τσουβαλτσίδης σημείωσε το 1-2 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, στο 22' ο Χριστόπουλος έκανε το 1-3 με διαγώνιο σουτ, για να κλείσει το ημίχρονο στο 1-4 με σουτ του Φέκκα στο 44'. Στο 52' ο Κρητικός σημείωσε το 1-5 με κεφαλιά, για να ακολουθήσουν άλλα δύο προσωπικά γκολ του Φέκκα, στο 80' και στο 86'.

ΑΓΙΟΣ ΙΕΡΟΘΕΟΣ (Φώτης Βολονάκης): Μαρκής, Χολέβας (70' Μπουλούγαρης), Βέσελι, Μονεμβασίτης, Χριστόπουλος, Γκόντα, Μπιλικαΐδης, Κωτσερίδης, Τσαμπουράκης (78' Κογιός), Ευθυμιάδης (46' Ρόπας), Μουστάκης

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Μάνος, Τζιάτζιος, Μανωλάς (70' Μπαλλιάν), Ξενοπανάγος, Παρασκευόπουλος (53' Βεργιώτης), Τσουβαλτσίδης, Θεοδωρίδης (70' Καραμπάγιας), Πινιώτης (46' Λαζαρίδης), Φέκκας, Κρητικός (53' Αλέξης), Χριστόπουλος