Η Τσέλσι δεν σκοπεύει να σταματήσει τις ακριβές μεταγραφές. Οι Λονδρέζοι φαίνεται πως δεν αλλάζουν τακτική για την καλοκαιρινή, μεταγραφική περίοδο. Παρά το γεγονός ότι η πρόσφατη ιστορία τους έχει διδάξει ότι οι πιο δαπανηρές κινήσεις δεν είναι απαραίτητα και οι καλύτερες ή αυτές που μπορούν να φέρουν την ευτυχία στην ομάδα.

Οι «μπλε» από τον Ιανουάριο κιόλας είχαν συνδεθεί με τον Μόουζες Καϊσέδο της Μπράιτον. Αλλά δεν ήταν οι μόνοι. Κάτι ανάλογο συνέβη και με την Άρσεναλ, που δεν έμεινε στα… λόγια, μα πέρασε στις πράξεις. Ωστόσο, οι «κανονιέρηδες» παρά τα 70 εκατομμύρια λίρες που πρόσφεραν δεν μπόρεσαν να πείσουν τους «γλάρους» για να τον αποκτήσουν.

Η Τσέλσι φαίνεται πως είναι εκείνη που μέσα στο καλοκαίρι του 2023 βλέπει πολύ σοβαρά την περίπτωση του νεαρού χαφ. Γι’ αυτό τον λόγο και οι πρωτευουσιάνοι δεν θα διστάσουν να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι, ώστε να τον φέρουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Τουλάχιστον αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ του Φαμπρίτσιο Ρομάνο που έχρισε τους «μπλε» ως το φαβορί για την απόκτηση του Καϊσέδο. αθλητικα νεα

Η Τσέλσι δεν σκοπεύει να κάνει… λιτή μεταγραφική περίοδο!

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο εδώ και μερικές ημέρες είναι και επίσημα προπονητής της Τσέλσι. Ο Αργεντινός τεχνικός το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνει -και το γνωρίζει πολύ καλά- είναι να… ξεσκαρτάρει το ρόστερ του συλλόγου. Ο έμπειρος προπονητής πρέπει να δει ποιοι παίκτες θα αποτελέσουν τον βασικό του «κορμό» για την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Και από εκεί και πέρα να κινηθεί αναλόγως. Μιας και μόνο έτσι το τοπίο θα είναι ξεκάθαρο όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις των Λονδρέζων που η αλήθεια είναι φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν κάθε χάρη στον Ποτσετίνο, ώστε εκείνος να έχει όσο το δυνατόν πιο εύκολο έργο για να φτιάξει το ιδανικό σύνολο που έχει κατά νου.